Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij): 2332 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij):
    9.4

Deel jouw Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

te weinig win kansen,speel al jaren mee.
te duur

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

het zegt me erg weinig.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

BankGiro Loterij N.V., Van Eeghenstraat 70, 1071 GK Amsterdam
Als je wilt klagen: daar moet je zijn.
Mijnheer Boudewijn Poelman is de voorzitter van de BankGiro Loterij.
SCHANDALIGE PRAKTIJKEN
MISLEIDING
DIT MOET STOPPEN
Jonge scholieren worden gebeld op hun mobiele telefoon (hoe komen ze aan die nummers??). Handig wordt beloofd dat ze al een reisje naar New Castle gewonnen hebben; "je bent geselecteerd als winnaar..." " hoe klinkt dat in je oren....". Even je geboortedatum en je gironummer. Speel je lekker gratis mee (voor de eerste keer). De jonge student heeft geen idee hoeveel geld er daarna van z'n rekening wordt afgeschreven. Slapeloze nachten....
Waarom doen jullie dit BankGiro?? Waarom deze misleidende verkooptrucs? Afzeggen kost je 20cpm x 20 minuten. Ik had het er voor over.
Klachten richten aan de voorzitter van de BankGiro: heer Boudewijn Poelman. SCHRIJF ALLEN.
de vader van de opgelichte student.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Bezuinigingen. En verder weet ik het niet meer, om er bij te zetten. De rest zet ik wel vraagtekens bij.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

kan niet meer missen het geld

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Het tarief per lot is trouwen 8,75 (14x per jaar)
Ik laat nog weten hoe het afloopt met de wederopzegging.
Wil iemand nog laten weten wie wel (ook) iets heeft gewonnen?
Je wilt toch ook opzeggen als je veel hebt gewonnen? Toch? (Het is erg namelijk onwaarschijnlijk dat je 2x een miljoen wint, en 1 miljoen is genoeg, een loterij kost vooral geld)
Kan iemand reageren die niet is opgelicht?
Ik kreeg zelfs nog 2 bevestigingsmailtjes dat ik 2x 10 euro had gewonnen, terwijl ze maar 7,50 op m'n rekening hebben gestort!
Ik ga de brief nu vanavond meteen opsturen.
Groetjes en gelukkig nieuwjaar!

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ik speel ook mee met een lot 14 keer per jaar tot wederopzegging.
Het zou 8 euro zijn ofzo. Ik speel 2 dagen mee: Sinds december voor de oudejaarstrekking en de trekking in januari:
Bij de omschrijving op m'n bankrekening (en ook in de brief van de Staatsloterij) staat -30,00,-
'OUDEJAARSTREKKING INCASSO TREKKING 31-12-2010'
maar het is al geboekt op 14-12-2010. (dat is wel handig als je nog bezwaar wilt maken bedenk ik me, maar ik vraag me af wie de oudejaarstrekking gewonnen heeft. Is het echt allemaal fake? Mijn oom heeft namelijk een paar duizend euro gewonnen bij de postcodeloterij: EN HIJ WERKT NIET BIJ EEN LOTERIJ!)
Verder had ik een gewone Afschrijving op: 23-12-2010: -15,00 (terwijl dit voor EEN LOT 7,90 zou moeten zijn (geloof ik, het kan ook minder zijn omdat het nog in 2010 was; de prijs per lot is verhoogd)
Tot mijn verassing:
Prijs: 03-01-2011: 10 euro gewonnen!
Ik heb dus 45 euro betaald en 10 euro gewonnen. Ik geloof niet zo meer in winnen, ik geloof meer in sparen, dus wilde ik het opzeggen, maar kreeg een gouden kaart waarmee je direct kon zien of je een miljoen won en daarna kon dat nog een keer.
Ik kon de verleiding niet weerstaan (stel je voor!)
En ik ben toch van plan op te zeggen, dus voor de loten de volgende trekkingen wordt er niks meer afgeschreven.
Bij die actie waarbij ik nu dus (tot ik het opzeg) met 3 loten meespeel (1+2extra) zou ik 2x 10 euro gestort krijgen als ik de kaart activeer. (Het zou ook 25, 50, 250, 1000, 25000 of 1 miljoen kunnen zijn.)
Er stond dus 2x 10 euro, maar ik heb maar 1x 7,50 gehad!!!
Ik hoop dat ze meteen stoppen met afschrijven als ze de brief krijven. Dan kunnen ze niet 3 loten per maand afschrijven. Ik moet dus snel zijn!
Ik raad niemand aan om de loterij te doen, maar het is verleidelijk als je een miljoen kan winnen (en dat kan toch echt, of niet?)

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Jaren geleden is mijn vrouw gestorven, sindsdien steeds weer post (voor m'n overleden vrouw) van bankgiro ondanks herhaalde malen aan de bel trekken. Steeds weer dezelfde smoesjes en steeds weer excuses voor de overlast maar men blijft post sturen. Ik vraag me af of die mensen van de bankgiro nu geselelecteerd zijn op basis kennis en klantvriendelijkheid of op basis van domheid en onbeschofdheid?

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Wat een misplaatste grap is dit van de bankgiro loterij,ik weet zeker dat iedereen 10 euro heeft gewonnen en geen cent meer,dus bij deze ga ook ik opzeggen.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

ik heb al twee maanden af gezegt en toch nog 52 euro van mijn rekening hallen ik had er een en toen had ik er op eens 6 ik ga opgelicht bellen ik gaat er werk van maken het zijn gewoon kut honden die bank giro loterij

Voor Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) zijn in totaal 2332 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 27 reviews geschreven.Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord