Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1362 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

met deze strond win je nooit wat het is gewoon een bezijkte kraam daar mee uit ik wil er zo snel mogelijk mee stoppen zo niet schijt ik jullie aan de vriendlijke grtn mvr cwj dokter

Bankgiro loterij

Ooit 20 jaar geleden 500 gulden gewonnen jawel!
DIT MOET EEN VERGISSING ZIJN GEWEEST (sorry voor de hoofdletters maar dit moest er even uit)

Sindsdien echt niets meer, nada, niènte, tot onlangs weer een paar kleine prijsjes 6 en 2 Euro (ze zijn zeker geschrokken de heren directeuren met de grote huizen en de Porsche ervoor: van deze site b.v...)

Ik durf te stellen, mede gezien wat anderen winnen, dat ik het geldfournerende onderdeel ben ten behoeve van een keurig ge-ekipeerde roversbende op A-locatie. Ik stop er dan ook mee. Dank u zeer voor het laatste duwtje.

Tervergelijk een aantal keren (zo'n 15 denk ik) meegedaan met de Staatsloterij, en steeds m'n eigengeld teruggekregen totdat ik in de min geraakte. Maar de Staatsloterij had zijn beloften waargemaakt en dus bij de Staatsloterij: boter bij de vis.

Heel goede tip van iemand die hier langs kwam: Stop uw gift rechtstreeks in de collectebus van een goed doel. Dan passeert u de Van Eeghenlaan.

Bankgiro loterij

Ik heb in 3 jaar tijd ook niet veel gewonnen maar ik ga niet klagen. Vorig jaar is er ruim 52 miljoen euro naar de goede doelen gegaan terwijl er ongeveer 80 miljoen is geincasseerd bij de spelers. Dat betekent dus dat een heeel groot gedeelte van je inleg bij de goede doelen terecht komt. Als je dat niet wilt moet je opzeggen en verder kun je niet verwachten dat als je 30 jaar meespeelt je wel een keer een miljoentje wint, dat is natuurlijk onzin! Ik vind wel dat de loterij misschien wat misleidend te werk gaat met het verkopen van extra loten. Aan de andere kant: moet je de kleine lettertjes maar lezen, dat doe je ook als je een huis, wasmachine of telefoonabonnement koopt, toch?

Bankgiro loterij

Doe al sinds m,n 18de mee, ben nu 35 (17 jaar dus)en heb in totaal iets van 50 euro gewonnen dus ik had dat geld beter op m,n spaarrekening kunnen zetten. onzin dus dat 1 op de 5 iets wind. ben overgestapt naar de staatloterij heb 4x meegedaan en heb alle 4x wat gewonnen. dus snel opzeggen deze bank giro loterij. geldverspilling.

Bankgiro loterij

de kans op een prijs is 0',0.
doe het liever in een kollektebus van de hartstichting.Direkt stoppen met de aut.incasso s.vp

Bankgiro loterij

het is toch nooit niets!!!!!!

Bankgiro loterij

Ik ben per telefoon benaderd. Ik heb uitlegd dat ik weinig geld heb. Mevrouw bood aan dat ik met een lot tot januari 2007 kon meespelen omdat het anders zonde was van mijn bonus punten. Nu wordt er ipv met een lot van 6,75 meegespeeld 4x het bedrag afgeschreven. Tot mijn verbazing werd er ook nog eens 13,50 afgeschreven.

Bankgiro loterij

Ik vind de nieuw "aanbiedingen"en acties misleidend
ze lijken een extra aanvulling of kans op je bestaande lot, maar je moet wel goed de kleine
lettertjes lezen om er achter te komen dat het weer een nieuw lot is
ik stop ermee (na ca 30 jaar)

Bankgiro loterij

vindt het een slechte zaak dat u deelnemers die een aantal jaren lid zijn van uw loterij telefonisch benaderd voor een gratis lot zonder te informeren wat de situatie voor deze persoon is en hem of haar dan laat deelnemen met dat gratis lot en vervolgens daarna de kosten voor dat lot te incasseren. U moest zich schamen om een deelneemster van 82 jaar op deze manier te strikken voor een deelname.
Ik zal u schriftelijk informeren met de benodigde bijlage(n) o het geld terug te storten en de incasso's vanaf heden te beeindigen.
Jammer dat het zo moet gaan.

Met vriendelijke groet
een bezorgde dochter
C.Wagener-Jansen

Bankgiro loterij

opzeggen vanwege kostenbeheersing veroorzaakt door opname in verpleegtehuis

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1362 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Bankgiro loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiro loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord