Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1362 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

Ik heb al verschillende keren geprobeerd het op te zeggen maar er werd telkens niet gereageerd!

Verder heb ik in bijna 8 jaar tijd bijna niks gewonnen( maar dat valt natuurlijk te verwachten....)

Bankgiro loterij

om financiele redene

Bankgiro loterij

om vinancieele redenen

Bankgiro loterij

Hierbij beeindiging van het deelname met lotnummer 363556435-02 en stopzetting van de Automatische Incasso.

Bankgiro loterij

ik heb al drie keer een brief gestuurd voor het stop zetten van mijn lidmaatschap nu ben ik het zat jullie horen wel van mijn advokaat.

Bankgiro loterij

Na jaren van mee te hebben gedaan met de bank giro en nooit echt iet sgewonnen heb wil ik dit stopzetten en het op ,n spaarrekening zetten dan heb ik iedere maand prijs.

Bankgiro loterij

De BankGiro Loterij zal verantwoording moeten afleggen zowel van de gelden naar de "doelen" als naar de inleggers.

En wel op zo'n manier, dat vooriedereen inzichtelijk is dat er inderdaad wordt uitgekeerd aan doelen en nog belangrijker,-want dat zijn de geldverschaffers-,dat er inderdaad wordt uitgekeerd aan rechtmatige inleggers.

Alle rechtmatige rekeningnummers moeten bij elke
trekking ook daadwerkelijk meedoen.

Dit moet worden gecontroleerd door be-eedigde profs zoals notarisssen en accountants: en niet steekproefgewijs, maar elke keer opnieuw door steeds nieuw aan te wijzen notarissen.

Bij gebleken fraude zal er net zoals in de USA tedoen gebruikelijk een rechtzaak en eventuele vrijheidsstraf moeten volgen.

Ik wil weleens zien wie er b.v. dit jaar een vette prijs gewonnen heeft, zonder schending van de gewenste anoniemiteit, dit moet makkelijk kunnen.

Ik wil ook zien welk goed doel welk bedrag heeft gekregen met de betreffende verantwoordelijken erbij (handtekening of foto) .

'Tis eigenlijk van de zotte dat dit niet daadwerkelijk gedaan wordt door de BankGiro Loterij (het eerste de beste clubje met enkele tientallen leden heeft al zo'n jaarlijkse financiële verantwoording, waar vaak niet meer omgaat dan hooguit enkele duizenden Euros.)

Slechts dan ben ik bereid weer in te leggen niet eerder.

Bankgiro loterij

Mijn schoonmoeder Mw Z. Speckmann is op woensdag 24-01-2007 overleden.

Hierbij beeindiging van het deelname met lotnummer 001719371-01 en stopzetting van de Automatische Incasso.


Met vriendelijke groet,

C. van Elven (schoonzoon)
De bascule 8
8332 JX Steenwijk
Tel 0521-517108

Bankgiro loterij

In november 2006 ben ik telefonisch benaderd met de vraag of ik EENMALIG wilde meedoen. Maar ik ben er dus ingeluisd, want inmiddels wordt er elke maand weer een bedrag afdeschreven. Ik wens ook niet meer telefonisch op per post benaderd te worden door julllie.

Bankgiro loterij

Ter aanvulling op m'n berichtje van 18 januari j.l. vooruit een goed punt van de BankGiro Loterij, maar telaat ik kap ermee: zowaar een cadootje eind 2006, een bruikbare Cultuuragenda.

Ik citeer even een Harm Siezen ambassadeur van de BankGiro Loterij uit de agenda: "de inzet van de loterij voor de cultuur is belangrijk". Nooit geweten dat ene Harm Siezen iets met Cultuur te maken had laat staan de BankGiro Loterij. Allemaal veel te laat en wat mij betreft FAKE.

Het Prins Bernhardfonds b.v. is een gekend cultuurfonds, daar geef ik al jaren aan en ik krijg altijd een keurig jaarbericht met verantwoording van de gelden.

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1362 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Bankgiro loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiro loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord