Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1362 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

Het wordt te duur voor mij en win toch nooit wat

Bankgiro loterij

Doe al heel lang mee en win eigenlijk nooit wat. Ga het nu anders besteden (diabetes fonds)

Bankgiro loterij

opzegging te duur

Bankgiro loterij

Ik zeg alweer op omdat het voor 1 keer zou zijn en er met kleine lettertjes onderstaat dat je meteen abonnee bent en dus moet opzeggen

Bankgiro loterij

weggens bezuininging

Bankgiro loterij

om persoonlijke redenen

Bankgiro loterij

Automatische incasso is ongewild. Ongewenste verhogingen zonder toestemming. Ongewenste telefoontjes. Nooit iets gewonnen.

Bankgiro loterij

Ik regel de financien van mijn moeder, iedere keer bellen ze haar voor nieuwe loten, ze heeft er momenteel 4, laatsts belde ze haar voor haar te bedanken voor deelnamen einde gesprek vroegen ze meteen wilt u nog nieuwe loten!!! onverklaarbaar mijn moeder moet uitkomen met een AOW daarom zeg ik drie loten op.

Bankgiro loterij

Ik doe al 23 jaar mee, volgens mij bij elkaar nog geen € 10 gewonnen, het begon met ca fl.5,- ongevraagd is dat € 6,75 geworden, en wat ik niet goedkeur, wanneer er extra loterijen zijn wordt dat gewoon van je rekening gehaald zonder dat daar toestemming voor gevraagd is.Als je van € 50,- p/w moet rondkomen is dan € 13,50 veel geld.

Bankgiro loterij

Ik vind het gewoon een kustreek om mensen ongewild lid te maken. Als er toch geld van mijn rekening wordt afgeschreven, stuur ik mijn verhaal door naar kassa!

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1362 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.



Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Bankgiro loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiro loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord