Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1362 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

Ontzettend veel betaald, nooit wat terug(gewonnen)
Hoop dat m'n centen goed terecht zijn gekomen.

Bankgiro loterij

Ook ik ben ingegaan op de folder_aanbieding van de bankgiroloterij om met de loterij vanaf 3 september mee te spelen. Ik ben opgelicht door de bankgiroloterij. Zo moest ik met minimaal 2 loten meespelen. En wat je alleen op je bankrekening kon zien was een afschrijving binnen 3 dagen van zowel de loterij van augustus (dd. 27 aug afgeboekt)als voor september( waar ik me wel voor had aangemeld) Ik wist niet dat het mogelijk was om aan het eind van de maand, 27 aug, alsnog mee tedoen voor de hele maand augustus???!!!
Ik heb gebeld met de bankgiroloterij, dat hier misleiding c.q. opzet in het spel was werdt in alle toonaarden ontkent en excusen aangeboden, Maar ja het GELD hebben ze alweer binnen. Ik heb de zelfde dag nog alles opgezegd.
Nog een tip voor onterechte afgeboekte machtigingen. Je kan binnen een maand deze afschrijving restourneren, ofwel terug laten boeken door je eigen bank. Gaat men door met afschrijven dan kan je je bank opdracht geven dat door het betreffende rekeningnummer( van het malafide bedrijf) geen afschrijvingen meer kunnen gebeuren op jouw bankrekening!!

Bankgiro loterij

Heb mij aangemeld voor 1 lot voor de maand september maar bij de aanmelding per computer ging er iets mis speel nu mee met 7 loten direct gebeld maar zoals gewoonlijk een band probeer het later nog eens toen een fax gestuurd en een dag later weer gebeld het zou terug gedraaid worden tot mijn verbazing is ook de maand augustus nog even snel afgeboekt stelletje dieven zijn het.

Bankgiro loterij

Het zijn tientallen jaren dat ik deelnemer ben aan de loterij.Het is een loterij,dus met kans op het winnen van een prijs.Dat is de doelstelling van de schtichting.Helaas ben ik niet degene die kan zeggen dat ik gelukkig in het spel ben.Wel hoop ik dat in al die jaren het geld goed is besteed.

Bankgiro loterij

Ik ben er behoorlijk boos over dat je een folder in de bus krijgt met kans op 25000 euro per uur. Je moet het activeren, maar tegelijk worden er gewoon twee extra loten per maand afgeschreven over augustus en september. Wordt er gedacht aan een geldboom op mijn rug? Ik heb niet om extra loten gevraagd. Kan dat ook helemaal niet betalen. Graag retour. Ik heb geen loten besteld. Zsm 27,00 euro retour. En tevens mijn opzegging voor het lot wat ik al wel jaren had. Hier ben ik niet van gediend. Een schande wat jullie uit eigen beweging doen als jullie een bankrekeningnummer van iemand ter beschikking hebben.

Bankgiro loterij

Wat al heel vaak geschreven is geldt voor mij ook. Je zit voort eeuwig vast aan een bedrag dat maandelijks wordt afgeschreven en er staat zo bitter weinig tegenover. Aan goede doelen geef ik verder genoeg, maar dat heb ik tenminste zelf in de hand. Ik heb ook nooit een gebruikersnaam gekregen.

Bankgiro loterij

Ik heb toen mee gedaan met een shell spel en moet nou in eens gaan betalen terwijl ik al had opgezegd maar jullie zeiden dat dat niet kon want ik had mijn gebruikerscode op moeten geven maar jullie hebben mij die nooit gegeven en met mijn adres kom je er ook zo achter dus ik zal maar regelen dat t meteen word opgezegd want als er nu ook maar een keer wat word afgeschreven van mijn rekening dan stap ik naar kassa!!!

Bankgiro loterij

bezuiniging

Bankgiro loterij

Opzegging loterij i.v.m. overlijden van
G.M.M. Cappendijk.
T.J. Cappendijk 21-o8-2007

Bankgiro loterij

Ik speel al jaren mee aan de bankgiroloterij, via internet won ik 2 gratis loten.
Deze 2 gratis loten heb ik toen perdirekt weer op gezegd, maar er word nog steeds 2x 6,75
van mijn giro afgeschreven. Elke maand weer heb ik een verzoek ingediend en u beleefd gevraagd om dit bedrag weer terug te storten.
Maar tot op heden wordt er nog steeds 2x 6,75 van mijn rekening afgeschreven.
Dit is dan ook de reden dat ik op wil zeggen.

C Roolvink

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1362 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Bankgiro loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiro loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord