Bankgiro loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiro loterij: 1524 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiro loterij:
    9.1

Deel jouw Bankgiro loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiro loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiro loterij

Te duur geworden

Bankgiro loterij

bezuinigen

Bankgiro loterij

geen bijzonder reden ik wil gewoon stoppen

Bankgiro loterij

Nooit geen prijs en extra trekkingen zonder dat het gevraagd wordt en wordt maar afgehouden

Bankgiro loterij

Sinds april dit jaar ben ik opeens lid. Ik zag een bedrag dat afgeschreven was en ben gaan bellen. iK heb mezelf nooit lid gemaakt en nu blijk ik opeens lid te zijn, met 2 loten nog wel!
Ik weet zeker dat ik mezelf geen lid had gemaakt en dat zei ik tegen hun. Hun zeggen dat ik het via internet heb ingevuld. Ik heb gevraagd of ze mij het bewijs van inschrijving konden opsturen. Maar het antwoord dat ik kreeg was dat ze dat niet konden uitprinten. Na aandringen van mijn kant, iedereen kan toch printen?, kreeg ik te horen dat ze alle inschrijvingen gelijk verwijderen zodra ze binnen komen. Ik heb nog nooit zoiets raars gehoord. Mijn antwoord daarop was dat ze dus helemaal geen gegevens meer hadden van mij, dus eigenlijk ben ik dan helemaal geen lid. Toch?? Nee, zo zat dat niet. Ik vind het een zeer kwalijke zaak, vandaar mijn "opzegging".

Bankgiro loterij

Dit is hun nummer als je ze wil afzeiken:

0900-3001600

20 cpm, maar je krijgt zowaar iemand aan de lijn

Bankgiro loterij

Dit is hun nummer als je ze wil afzeiken:

0900-3001600

20 cpm, maar je krijgt zowaar iemand aan de lijn

Bankgiro loterij

Het zijn gewoon een stelletje oplichters. Nog nooit iets gewonnen, in 20 jaar. Ze blijven ook gewoon het tarief verhogen, zonder iemand in te lichten.

Bankgiro loterij

Ben zowel lid van bankgiro bij postbank als bij bank. Ben al jaren lid en win nooit wat. In winkansen 1 op 5 geloof ik niet in. Het enige wat ik krijg is een winkans extra. Loont ook niet. Wordt trouwens steeds duurder. Net als nog meer dingen en kan de kosten dus beter aan duurder eten uitgeven dan aan iets wat niets oplevert.

Bankgiro loterij

Kan geen terugboeking doen als ten onrechte een afschrijving is gedaan, ook de Postbank kan dat niet. Afboeking voor extra trekking, geen machtiging gegeven, ben geen baas meer over eigen rekening.

Voor Bankgiro loterij zijn in totaal 1524 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 31 reviews geschreven.Bankgiro loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bankgiro loterij
Meer Bankgiro loterij statistieken

Bankgiro loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiro loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord