Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) reviews

  • Totaal aantal reviews van Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij): 1595 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij):
    9.2

Deel jouw Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Bij deze zeg ik met ingang van heden
mijn deelname aan de Bank giro loterij op.Reden:Speel al jaren en jaren mee en heb nog nooit ook maar iets gewonnen.Vind het in deze dure tijd niet verantwoord om nog mee te spelen zonder ooit resultaat te zien.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ik moet bezuinigen. Kan het Financiele plaatje niet meer rond krijgen

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

we willen gewoon niet meer meedoen omdat de kansen veel te klein zijn

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

27-01-2009 € 8,00 v giro door jullie geint
27-01-2009 € 8,00 v giro idem dito
26-02-2009 € 8,00 v giro
31-03-2009 € 8,00 v giro
24-04-2009 € 8,00 v giro
26-05-2009 € 8,00 v giro
06-06-2009 € 8,00 v giro af ik wil dit niet meer ik doe niet meer mee hoop dat u het begrijpt ben ik jan lid geworden en heb in middels al 7 keer betaald. het is genoeg zo hoop dat het zo in orde is en dat u het begrijpt n met vr gr tiny gemser Oldenburg

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

speel al jaren mee nooit wat gewonnen in deze crisis tijd te veel geld.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

hierbij trek ik de machteging in in al die jaren dat ik meespeelt heb ik niets gewonnen kost alleen maar geld zijn er nu nog kleine prijsjes te winnen al was ,t maar een broodrooster maar je krijgt gewoon niets geen enkele prijs vandaar dat ik er mee stopt .

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

in al die jaren dat ik mee speelt heb ik niets gewonnen kost alleen maar geld waarbij ,t ook nog komt dat steeds duurder is geworden vandaar dat ik helaas dit opzeg als je nu nog iets won maar er zijn totaal geen andere prijzen beschikbaar dat is jammer van zo loterij .

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

wil extra lot opzeggen

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

Ik heb jarenlang niets gewonnen, daarvoor is het te duur. Daarom verzoek ik u per direkt mijn abonnement op te zeggen.

Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij)

ik wil per direct opzeggen 05-06-2009. Het is te duur geworden.

Voor Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) zijn in totaal 1595 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 33% van de opzeggingen voor Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.



Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzeggen

Binnen 2 minuten Bankgiroloterij (heet nu de Vriendenloterij) opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord