AVS Proefdiervrij reviews

  • Totaal aantal reviews van AVS Proefdiervrij: 212 reviews
  • Gemiddelde beoordeling AVS Proefdiervrij:
    9.7

Deel jouw AVS Proefdiervrij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun AVS Proefdiervrij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

AVS Proefdiervrij

helaas geld tekort

AVS Proefdiervrij

Kan iemand mij vertellen waar je klanten nummer staat?
Ik weet namelijk niet wat de mijne is...
Als ik brieven van proefdiervrij sta staat er wel bovenaan altijd een heel lang vet gedrukt nummer met letters er door heen en rechtsboven dat een 4 cijferige getal, waarbij het laatste cijfer 1 spatie verder staat.

HELP ALSJEBLIEFT

AVS Proefdiervrij

Opzeggen via deze site blijkt niet altijd te werken. Makkelijkst is toch om contact op te nemen met de organisatie zelf.

AVS Proefdiervrij

Waarom denken sommigen personen hier dat Proefdiervrij hier meeleest? Zijn jullie goed snik? En opzeggen door een bericht hier te plaatsen is wel domste wat ik vandaag heb gezien, en ik heb veel domme dingen gezien vandaag.

AVS Proefdiervrij

",,

AVS Proefdiervrij

ivm. met de roodstand van de bank ben genoodzaakt
om de steun aan de goede doelen stop te zetten.

Nood breekt wet.

AVS Proefdiervrij

ik ga naar de bank om het geld dat onrechtmatig door hun is afgeschreven terug te laten storten..
jammer voor de dieren, maar dierproefvrij houdt
zich niet aan de regels..als ik 2 maal moet bellen voor de donatie op te zeggen is dat al niet juist..en dan nog het lef hebben om toch een bedrag af te schrijven..dit gaat dus niet door..!

AVS Proefdiervrij

heb 20 januari opgezegd..de dag erna een brief van dierproefvrij dat ze mijn donatie hebben veranderd in 3 euro p.mnd. n.a.v. het telefoon gesprek.. dat gaf ik al...weer gebeld..zou stop gezegd worden..is 29 januari weer afgeschreven..
schandalig..

AVS Proefdiervrij

Ik stop momenteel met doneren, omdat ik eventjes meer schulden dan inkomen heb. Ik ben wel bereid zo af en toe iets te geven.

AVS Proefdiervrij

Ik heb een tijdje de actie gesteund.Maar door de vele kosten tegenwoordig,voel ik mij genoodzaakt de donatie te stoppen.Graag hoor ik of deze melding bij U overgekomen is,want ik heb al eerder opgezegd,totdat ik zag dat het weer van mijn rekening afgetrokken was.

Voor AVS Proefdiervrij zijn in totaal 212 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 20% van de opzeggingen voor AVS Proefdiervrij reviews geschreven, dit zijn er in totaal 3. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 76 reviews geschreven.AVS Proefdiervrij opzeggen

Binnen 2 minuten AVS Proefdiervrij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord