AVS Proefdiervrij reviews

  • Totaal aantal reviews van AVS Proefdiervrij: 217 reviews
  • Gemiddelde beoordeling AVS Proefdiervrij:
    9.7

Deel jouw AVS Proefdiervrij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun AVS Proefdiervrij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

AVS Proefdiervrij

Na een paar maanden donateurschap weet ik nog niet waarvoor ik geef. De student die me dit donatieproject bracht heeft het ongetwijfeld uitgelegd, maar ik herinner me er alleen maar van dat ik geen 25 euro in één keer kon schenken, maar wel 4 maanden van bijv. 6 euro. Wel, die maanden zijn om en zelfs nog eentje extra. Mooi meegenomen voor AVS.

AVS Proefdiervrij

bij deze opzeggen

AVS Proefdiervrij

Prima site, maar voor mij nu even overbodig geworden.

AVS Proefdiervrij

Ik vind het een goed doel, maar ik gaf een 1-malige donatie. Tenminste dat was de bedoeling. Nu wordt het maandelijks van mijn rekening afgeschreven. Dat was niet mijn bedoeling. Dit is teven ook de reden van mijn opzegging.

AVS Proefdiervrij

ik wil mijn schenkingen stop zetten

AVS Proefdiervrij

een combinatie van geldgebrek en tijd voor nieuwe goede doelen met de centjes die wel beschikbaar zijn

AVS Proefdiervrij

Geen interesse

AVS Proefdiervrij

Na een enige jaren Proefdiervrij te hebben gesteund, kies ik nu een ander doel.

AVS Proefdiervrij

Weet iemand hoe je deze lui wel kunt bereiken? Ik probeer al een jaar op te zeggen. opzegbrief geschreven, contact formulier ingevuld, talloze keren gebeld(neemt nooit iemand op.
Bedankt alvast!

AVS Proefdiervrij

Het feit dat jullie een nieuwe huisstijl hebben aangeschaft, is voor mij reden mijn bijdrage aan Proefdiervrij te stoppen. Zoiets loopt in de tienduizenden euro's! Jullie zeggen dat iedere cent aan informatie en aan het sparen van dierenlevens wordt uitgegeven, dit is dus niet waar! Ik vind dit een schandalige actie!

Voor AVS Proefdiervrij zijn in totaal 217 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 6% van de opzeggingen voor AVS Proefdiervrij reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 25 reviews geschreven.AVS Proefdiervrij opzeggen

Binnen 2 minuten AVS Proefdiervrij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord