Avrobode reviews

  • Totaal aantal reviews van Avrobode: 375 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Avrobode:
    9.7

Deel jouw Avrobode review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Avrobode abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Avrobode

Betreft: abonneenummer 5147224
Met ingang van 1 maart 2015 wil ik mijn abonnement opzeggen. Het mij nog toekomende bedrag zie ik graag tegemoet op het bij u bekende bankrekeningnummer.

Avrobode

het abonnement staat op naam van hr/mevr. A.J. Tempel, mevrouw heet M.C.J. Tempel en de heer A.J. Tempel is in 1988 al overleden. Mevrouw Tempel leest de avrobode niet meer, graag ontvang ik een bevestiging van deze opzegging.

Avrobode

Geen speciale reden

Avrobode

Helaas sterfte.

Avrobode

Het opzeggen is het gevolg van ergernis over de laatste aanbieding van een abonnement voor € 20,00 per jaar.
Een aanbieding voor leden die al langer geabonneerd zijn op het blad, en zoals in ons geval al meer dan 40 jaar het volle pond betalen, zou ook wel eens aantrekkelijk zijn.

vr.gr. F.Gelens

Avrobode

weinig gelezen.

Avrobode

ben te oud lees het niet meer.

Avrobode

Lees hem niet meer

Avrobode

lees hem nooit meer.

Avrobode

Bezuiniging, staat ook in de krant.

Voor Avrobode zijn in totaal 375 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 8% van de opzeggingen voor Avrobode reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie TV Gids zijn de afgelopen 30 dagen 6 reviews geschreven.Avrobode opzeggen

Binnen 2 minuten Avrobode opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord