ANWB lidmaatschap reviews

  • Totaal aantal reviews van ANWB lidmaatschap: 561 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ANWB lidmaatschap:
    9.4

Deel jouw ANWB lidmaatschap review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ANWB lidmaatschap abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ANWB lidmaatschap

We hebben een nieuwe auto gekocht, dus hebben de ANWB niet meer nodig.

ANWB lidmaatschap

Maak nu gebruik van Bosch Car service. En ik heb geen behoefte aan het tijdschrift van de ANWB.

ANWB lidmaatschap

Tweede auto verkocht, overbodig en dus te duur

ANWB lidmaatschap

Wegens verhuizing buiten europa zonder auto, geen anwb meer nodig

ANWB lidmaatschap

ik zeg hierbij mijn lidmaatschap op,
reden: TE DUUR

ANWB lidmaatschap

schandalig, wel betalen voor pech in nederland, maar nu ik met pech aan de rand van mijn woonplaats sta, heb ik geen recht op hulp, want dan moet u een woonplaats service nemen twv E70,-
You gotta move, naar routemobile ja, geldkloppers.
Wat een service, loosers

ANWB lidmaatschap

op 28-10-2006 hat ik autopech met mijn auto op de mijnsherenlaan 130 A te rotterdam ik moest 190 euros betalen dan was ik tot 31-12-2007 lid en nu moet ik weer betalen,dat doet ik niet ik zech me litschap per nu 11-01-2007 op. de groetjes van C.Hekking..

ANWB lidmaatschap

Ik hat op 28-10-2006 pech met mijn auto voor mijn huis op de mijnsherenlaan 130 A in rotterdam ik moest 190 euros betalen en dan was ik gelijk lid ik heb nooit meer wat gehoor.Dis ik wil niet betalen en ook geen lid worden,Sory ik vind dat geen survis meer de groetjes.

ANWB lidmaatschap

ik heb mijn lidmaatschap al in juni 2006 opgezegd omdat ik naar het buitenland verhuisd ben, maar ik krijg gewoon weer een nieuw lidmaatschap voor reisverzekering binnen en het bedrag wordt dus ook weer afgeschreven van mijn rekening. die laat ik dus storno verrichten omdat jullie de papieren blijkbaar niet op orde hebben. Ik heb niets meer met nederland te maken, dus verwijder mij uit jullie bestand.

ANWB lidmaatschap

Ik zeg het lidmaatschap van de Anwb op ivm nieuwe auto,deze lease ik
Campingcard, Internationale Reis en Kredietbrief,Kampeer en Caravan Kampioen, hoeft niet meer en hulp bij pech onderweg ook niet.
De visa card willen we wel heel graag houden dat is de enige dienst waar we nog gebruik van willen maken.Moet wel zeggen dat we altijd zeer content met de ANWB waren.

Voor ANWB lidmaatschap zijn in totaal 561 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ANWB lidmaatschap opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ANWB lidmaatschap
Meer ANWB lidmaatschap statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK