ANWB lidmaatschap reviews

  • Totaal aantal reviews van ANWB lidmaatschap: 1184 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ANWB lidmaatschap:
    9.6

Deel jouw ANWB lidmaatschap review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ANWB lidmaatschap abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ANWB lidmaatschap

Tweede auto verkocht, overbodig en dus te duur

ANWB lidmaatschap

Wegens verhuizing buiten europa zonder auto, geen anwb meer nodig

ANWB lidmaatschap

ik zeg hierbij mijn lidmaatschap op,
reden: TE DUUR

ANWB lidmaatschap

schandalig, wel betalen voor pech in nederland, maar nu ik met pech aan de rand van mijn woonplaats sta, heb ik geen recht op hulp, want dan moet u een woonplaats service nemen twv E70,-
You gotta move, naar routemobile ja, geldkloppers.
Wat een service, loosers

ANWB lidmaatschap

op 28-10-2006 hat ik autopech met mijn auto op de mijnsherenlaan 130 A te rotterdam ik moest 190 euros betalen dan was ik tot 31-12-2007 lid en nu moet ik weer betalen,dat doet ik niet ik zech me litschap per nu 11-01-2007 op. de groetjes van C.Hekking..

ANWB lidmaatschap

Ik hat op 28-10-2006 pech met mijn auto voor mijn huis op de mijnsherenlaan 130 A in rotterdam ik moest 190 euros betalen en dan was ik gelijk lid ik heb nooit meer wat gehoor.Dis ik wil niet betalen en ook geen lid worden,Sory ik vind dat geen survis meer de groetjes.

ANWB lidmaatschap

ik heb mijn lidmaatschap al in juni 2006 opgezegd omdat ik naar het buitenland verhuisd ben, maar ik krijg gewoon weer een nieuw lidmaatschap voor reisverzekering binnen en het bedrag wordt dus ook weer afgeschreven van mijn rekening. die laat ik dus storno verrichten omdat jullie de papieren blijkbaar niet op orde hebben. Ik heb niets meer met nederland te maken, dus verwijder mij uit jullie bestand.

ANWB lidmaatschap

Ik zeg het lidmaatschap van de Anwb op ivm nieuwe auto,deze lease ik
Campingcard, Internationale Reis en Kredietbrief,Kampeer en Caravan Kampioen, hoeft niet meer en hulp bij pech onderweg ook niet.
De visa card willen we wel heel graag houden dat is de enige dienst waar we nog gebruik van willen maken.Moet wel zeggen dat we altijd zeer content met de ANWB waren.

ANWB lidmaatschap

Ik zeg het lidmaatschap van de Anwb op ivm nieuwe auto,waarbij ik de auto nu lease van een maatschappij
Internationale Reis en Kredietbrief,Kampeer en Caravan Kampioen, hoeft niet meer en hulp bij pech onderweg ook niet.
De visa card willen we wel heel graag houden dat is de enige dienst waar we nog gebruik van willen maken.
Moet wel zeggen dat we altijd zeer content met de ANWB waren.

ANWB lidmaatschap

Hierbij zeg ik de internationale reis- en kredietbrief op en de doorlopende reisverzekering.Wij maken daar te weinig gebruik van en kost ons uiteindelijk meer geld, dan het oplevert!
Betreft de wegenwachtservice wil ik graag behouden, door de fijne ervaringen.

Voor ANWB lidmaatschap zijn in totaal 1184 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 11% van de opzeggingen voor ANWB lidmaatschap reviews geschreven, dit zijn er in totaal 2. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ANWB lidmaatschap opzeggen

Binnen 2 minuten ANWB lidmaatschap opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord