AMREF Flying Doctors reviews

  • Totaal aantal reviews van AMREF Flying Doctors: 190 reviews
  • Gemiddelde beoordeling AMREF Flying Doctors:
    9.8

Deel jouw AMREF Flying Doctors review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun AMREF Flying Doctors abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

AMREF Flying Doctors

geen , ik heb de financiele middelen nie meer

AMREF Flying Doctors

Eenmalig okay... opzegging gaat snel

AMREF Flying Doctors

prima organisatie

AMREF Flying Doctors

Vrouw die mij vroeg voor donatie was erg attent en lief. Heeft alles goed uitgelegd. Mooi dat jullie dit doen

AMREF Flying Doctors

heel lieve mensen. vrouw die mij vroeg het te doen was echt erg lief, heeft alles goed en netjes uitgelegd. leuk dat jullie dat voor de kinderen, en moeders in africa doen!

AMREF Flying Doctors

Duidelijk aan de deur vertellen dat het geen eenmalige machtiging is

AMREF Flying Doctors

Een aantal maanden geleden had ik mij via de telefoon afgemeld bij jullie. De persoon die me te woord stond gaf aan dat dit geregeld zou worden en ik ging daar ook automatisch vanuit. Vanavond heb ik een mail ontvangen van Flying Doctors en kwam ik erachter dat ik nog steeds donateur ben. Dit heeft mij dus een extra 30,- euro gekost.

Er waren toen in februari twee meiden bij mij aan de deur geweest om te vragen of ik donateur wou worden van jullie organisatie en voelde op dat moment goed om te doen, maar uit een geval als dit blijkt maar weer dat je daar maar beter nooit aan kan beginnen.

Vind het echt niet kunnen en hoop na mijn afmelding niet meer van jullie te horen.

PS:

Ik kom er nu achter dat een afmelding alleen mogelijk is via opzegformulier en hier is niks over gezegd aan de telefoon.

AMREF Flying Doctors

Opgezegd omdat ik dit niet vertrouw. Er is geen bedrag asngegeven, dus in principe kunnen jullie elke maand een willekeurig bedrag afschrijven .

AMREF Flying Doctors

Verliep prima, belde alleen regelmatig anoniem Maja boeie ruurd

AMREF Flying Doctors

Prima Organisatie

Voor AMREF Flying Doctors zijn in totaal 190 reviews geschreven. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 6 reviews geschreven.AMREF Flying Doctors opzeggen

Binnen 2 minuten AMREF Flying Doctors opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord