Ziggo internet reviews

  • Totaal aantal reviews van Ziggo internet: 355 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Ziggo internet:
    8.9

Deel jouw Ziggo internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Ziggo internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

@Home Basis

Ben overgestapt naar schotel!

Casema Kabelbreed Maxi

wegens.persoonlykereden

Casema Kabelbreed Maxi

De reden dat ik binnenkort zal gaan opzeggen is omdat Cable Power mij te duur is (€ 69,95 p.m.) en qua snelheid ten opzichte van ADSL helemaal niet concureert. Sterker nog; Power is zelfs langzamer dan ADSL.
Als er storing is moet ik Casema bellen en daar laat men je gewoon bellen. Je staat soms wel 15 min te wachten (€ 0,10 per min KASSA !!) totdat eindelijk iemand tijd heeft en daarnaast mag je in je handen knijpen dat je geen storing in het weekend zal krijgen want, dan zijn ze gewoon NIET bereikbaar. Schandalig en daar betaal je € 69,95 per maand voor. Dus Casema & Orange jullie zijn binnenkort (weer) een klant kwijt.

wanadoo adsl family

woon nu samen,moeten dus een keuze maken tussen casema en orange.
bovendien ben ik niet tevreden over de internet verbinding vanorange

Wanadoo ADSL Lite

Was ontevreden.Ben allang naar Planet over gegaan.Wanadoo/Orange blijft maar maandelijks 25 Euro89 van mijn rekening afhalen.

wanadoo adsl family

Wegens het hele slechte en klant onvriendelijke callcenter zeg ik op!

casema digi telefonie

Hierbij zeg ik mijn Casema abonnemnet op.
De rede hiervoor is dat ik naar het buitenland ben verhuisd en geen gebruik meer kan maken van uw diensten.

Chello easy UPC

Geachte UPCmedewerker, op 26-09-2006 klant geworden van easy chello internet.Als mijn abonnement tot eind augustus loopt dan graag een bevestiging van u tot de juiste datum.
Ik was nooit erg tevreden over UPC omdat men de klant nogal cynisch tegemoet kwam.Deze opzegging had bijv. aan een opzegbriefje niet genoeg. Neen,
dat ging via de telefoon. Betekent: veel inspreken en toch dan vaak horen"wachttijd is minimaal 8 minuten,wij verzoeken u later...etc"
Dat doet de klant blijvend verliezen.
Met menselijke groet, Anton Rekers.

QuickNet Large

Ik zeg het abonnement op wegens overstap naar een combinatieabonnement internet+telefoon bij een andere provider: Orange.

Met vriendelijke groet

A.J.A. van den Bos

Chello classic UPC

Na enkele malen onterecht te zijn afgesloten wegens vermeend niet (op tijd) betalen van onze factuur, wat inderdaad keer op keer door jullie klantenservice als onterecht is bestempeld omdat er wel degelijk betaald was, wens ik niet langer meer van deze klantonvriendelijke dienst gebruik te maken.

Met vriendelijke groet,

Erik van Leeuwen

Voor Ziggo internet zijn in totaal 355 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Ziggo internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Ziggo internet
Meer Ziggo internet statistieken

Ziggo internet opzeggen

Binnen 2 minuten Ziggo internet opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord