World Vision opzeggen

10.0 (3 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw World Vision opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 247 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

World Vision

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
World Vision opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het World Vision abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

World Vision opzegbrief

World Vision
Utrechtseweg 12
3811 NB Amersfoort

Plaats, 22 mei 2024

Betreft: opzeggen 'World Vision'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

World Vision
Utrechtseweg 12
3811 NB Amersfoort


Plaats, 22 mei 2024

Betreft: opzeggen 'World Vision'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'World Vision' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij World Vision, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang World Vision de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
100% overbodig geworden
Jaren lid
0.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
67% zegt nee
Aanbevelen
67% zegt nee

World Vision adres

World Vision
Utrechtseweg 12
3811 NB Amersfoort


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van World Vision is 1 maand.


Voorwaarden

De belangrijkste voorwaarden van World Vision zijn:

1. Respect voor de mensenrechten: World Vision streeft ernaar om de mensenrechten te respecteren, waaronder het recht op leven, vrijheid en veiligheid, gelijke behandeling en bescherming tegen discriminatie.

2. Naleving van lokale wetgeving: World Vision zal alle relevante lokale wetten en regelgevingen naleven.

3. Transparantie en verantwoording: World Vision streeft naar transparantie in haar werkwijze en verantwoording aan haar donateurs, partners en andere betrokkenen.

4. Integriteit: World Vision streeft naar integriteit in al haar activiteiten door eerlijkheid, openheid en verantwoordelijkheid te tonen in alle aspecten van haar werk.

5. Respect voor culturele verschillen: World Vision respecteert culturele verschillen en streeft ernaar om de cultuur van de gemeenschappen waarin ze werkt te respecteren en te bevorderen.


extra informatie

Om World Vision op te zeggen, kun je contact opnemen met de klantenservice via de website of door een e-mail te sturen naar info@worldvision.org. Je kunt ook bellen naar +1 (800) 755-5022 om je lidmaatschap op te zeggen.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor World Vision en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

World Vision opzeggen bij overlijden
Bij overlijden van een sponsor of een kind dat wordt gesponsord door World Vision, kunt u de sponsoring opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van World Vision. U kunt dit doen via telefoon, e-mail of post. Als u de sponsoring wilt opzeggen, zal World Vision u vragen om bevestiging van het overlijden. Dit kan in de vorm van een overlijdensakte of een verklaring van een arts. Zodra deze documentatie is ontvangen, zal World Vision de sponsoring beëindigen en eventuele resterende betalingen terugstorten naar het rekeningnummer dat bij de aanvraag is gebruikt.
World Vision tijdelijk opzeggen
Het is mogelijk om World Vision tijdelijk op te zeggen. Als je een donatie hebt gedaan, kun je contact opnemen met de klantenservice van World Vision om je donatie tijdelijk op te schorten.

World Vision reviews

Lees de 3 reviews van bezoekers die een opzegging van World Vision hebben gedaan.


voor deze opzegservice

World Vision

Ze doen goed werk

World Vision

Goed doel verder.

World Vision

Helaas ben ik met het enthousiaste meegegaan aan de voordeur maar kunnen helaas niet deelnemen als donateur

World Vision opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken World Vision
Meer World Vision statistieken

Afgelopen maand hebben 3 personen de World Vision opzegbrief gedownload.

Personen die World Vision opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar en hebben gemiddeld 1 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van World Vision worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 19 personen een voorbeeldbrief gedownload. Zondag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor World Vision worden verzonden, voor de hele categorie Goede doelen is dit de vrijdag.

De laatste dertig dagen zijn er 1 van de 3 World Vision reviews geplaatst.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overig". Van de afgelopen 30 dagen was 28 april de drukste dag. De meest populaire maand om World Vision op te zeggen is april.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Wereld Kanker Onderzoek Fonds en AAP opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord