WNF reviews

  • Totaal aantal reviews van WNF: 242 reviews
  • Gemiddelde beoordeling WNF:
    9.3

Deel jouw WNF review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun WNF abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

WNF

Ik heb het geld zelf hard nodig

WNF

mensen, het heeft geen zin om hier je abbonement op te zeggen. Deze site heeft niks met het WNF te maken. Hiervoor moet je rechtstreeks bij het WNF zijn.

WNF

hierbij wil ik mijn abonnement opzeggen

WNF

ik vind na Rangerclub Life Guard niet zo leuk meer

WNF

ik wil mijn abonnement per volgende verlengings datum opzeggen

WNF

Het WWF valt flink door de mand. De documentaire onthult hoe de top van het WWF achter de ontwikkeling van genetisch gemodificeerde gewassen staat. Met toestemming en samenwerking van het WWF worden duizenden hectare regenwoud platgebrand in Indonesië en verschillende landen in Zuid-Amerika. Voor de ontwikkelingen op het gebied van genetisch gemodificeerde gewassen ontvangt het WWF geld van chemiegigant Monsanto.
De documentaire onthult hoe de top van het WWF achter de ontwikkeling van genetisch gemodificeerde gewassen staat. Met toestemming en samenwerking van het WWF worden duizenden hectare regenwoud platgebrand in Indonesië en verschillende landen in Zuid-Amerika. Voor de ontwikkelingen op het gebied van genetisch gemodificeerde gewassen ontvangt het WWF geld van chemiegigant Monsanto.

De stichters van het WWF, leden van de zogenoemde 1001 Club, zijn de meest invloedrijke personen ter wereld. Tot de club behoren onder meer Harry Oppenheimer, Sir Eric Drake van BP, de Britse en Franse familie Rothschild, Laurance en David Rockefeller, Henry Ford II, Salem bin Laden (Osama bin Ladens oudere halfbroer), dictator van Zaïre Mobutu en de Spaanse koning Juan Carlos I.

Het WWF is in 2005 de Ronde Tafel voor Verantwoorde Soja gestart. Aan deze tafel zitten onder meer chemiegiganten Monsanto, Syngenta, DuPont - Pioneer, grote graanproducenten als ADM, Bunge en Cargill en de energiegigant BP. Deze bedrijven geven gevaarlijke soyaproducten het label ‘verantwoorde soya’.

In Trouw was afgelopen week te lezen hoe de grootschalige soja-teelt in Paraguay leidt tot ontbossing. Er worden veel bestrijdingsmiddelen gebruikt en kleine boeren komen vaak in de verdrukking.

bekijk de documentaire:
http://www.ardmediathek.de/ard/servlet/content/3517136?documentId=7495082

WNF: schaam jezelf!

WNF

Hallo, per direkt wil; ik mijn lidmaatschap bij het wnf opzeggen, veel succes met uw organistatie.

WNF

kind wordt te oud andere interesses

WNF

ik wil mijn abonnement per direct opzeggen

WNF

Ik wil mijn donatie opzeggen per eerst komende verlengings datum dit is per 1 julie 2011.

Voor WNF zijn in totaal 242 reviews geschreven. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.WNF opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken WNF
Meer WNF statistieken

WNF opzeggen

Binnen 2 minuten WNF opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord