Statistieken Wieler Revue

  • Totaal aantal reviews van Wieler Revue: 9 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Wieler Revue:

Wieler Revue opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Wieler Revue per Nederlandse provincie


Wieler Revue opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Wieler Revue tussen mannen en vrouwen


Wieler Revue opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Wieler Revue voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken december

Wieler Revue is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Noord-Holland, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Warmenhuizen de meeste opzeggingen van een Wieler Revue abonnement gedaan. De personen die Wieler Revue hebben opgezegd hebben 9 reviews achtergelaten op deze website. Wieler Revue opzeggen ivm overlijden is 3% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Wieler Revue opzeggen.

Wieler Revue

Mooi blad, echter na 10 jaar abonnee voor mij te duur geworden sinds mijn pensionering.

Wieler Revue

Wegens het te druk en hebben en de gigantische mogelijkheden om alles van het wielrennen online te volgen, heb ik er geen tijd meer voor. Ik neem hem door, geniet van de hele mooie foto's en diepte-interviews, maar het is niet echt meer een toevoeging aan mijn manieren om het wielrennen te volgen.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord