VolZin reviews

  • Totaal aantal reviews van VolZin: 16 reviews
  • Gemiddelde beoordeling VolZin:
    9.9

Deel jouw VolZin review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun VolZin abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

VolZin

Te stijfjes. Weinig beleving

VolZin

Nieuw instellen abonneegegevens onmogelijk. Reset

VolZin

Het is een prachtig blad. Maar in de praktijk kom ik er niet of nauwelijks aan toe om het te lezen. Ik heb ze van de afgelopen 2 jaar bewaard en die ga ik nu pas lezen....dan lijkt het me niet zo ZinVol om een abonnement aan te houden en altijd achter de feiten aan blijven te lopen.

Hartelijke groet, Helene van Noord

VolZin

Uitstekend tijdschrift maar wordt te duur voor mij

VolZin

een heel goed tijdschrift!

VolZin

26 februari 2014 heb ik een opzegbrief per post gestuurd naar BDU/Tijdschriften Barneveld met een kopie van mijn legitimatie om de Volzin op te zeggen. Ik heb geen reactie ontvangen op deze brief en nu blijkt dat mijn abonnement nog gewoon doorloopt. Vandaar dat ik nogmaals, maar langs een andere weg, probeer mijn abonnement op te zeggen.

VolZin

Bezuiniging

VolZin

Het tijdschrift brengt mij niet meer de informatie die ik graag wil lezen. Ook spelen financiele overwegingen een rol. Met dank en excuses.

VolZin

wegens verhuizing van mijn vader naar verpleegtehuis wil ik zijn lidmaatschap voor de VolZin stopzetten.
Hij is vele jaren met plezier lid geweest waarvoor zijn dank.

VolZin

wil het abonnement in beweging opzeggen.

Voor VolZin zijn in totaal 16 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 56 reviews geschreven.VolZin opzeggen

Binnen 2 minuten VolZin opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord