Vitens reviews

  • Totaal aantal reviews van Vitens: 99 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Vitens:
    9.2

Deel jouw Vitens review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Vitens abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Vitens Zwolle

Per 2 juni 2009 is de eind meterstand aan de Nieuwstraat 150 7411LP Deventer : 00443
Per genoemde datum verhuizen we naar een ander adres.

Vitens Leeuwarden

Onlangs hebben wij onze woning verkocht en wij moeten hier 1 december 2008 uit.

Vitens Zwolle

betr 073700034554 jfm woltering rhenendael 101 3911rm rhenen
4 jan 2008 zijn mijn broer en vrouw bij een verkeersongeluk omgekomen.sindsdien staat hun apt leeg in de verkoop.dus gaarne beeindigen.
is er nog restitutie?
vriendelijke groet

Vitens Leeuwarden

Ben gaan samenwonen.

Vitens Zwolle

wij verhuizen per 19-06-2008
van Beethovenlaan 2
3741 HZ Baarn.

Vitens Zwolle

i.v.m. overlijden van mijn moeder H.J.M. Sanders-Bolder, Populierenlaan 7, 6921 CL Duiven, is per heden haar huurwoning overgedragen aan de woningbouwvereniging VIVARE. De watermeterstand per 2-01-2008 bedroeg: 124 M3.
Graag een bevestiging van ontvangst.
vr. groet R. Buijs-Sanders

Vitens Zwolle

Ik wilde de hoofdkraan van mijn woning afsluiten,want er moest een nieuwe kraan gemonteerd worden, in de keuken wel te verstaan.
Toen ik de hoofdkran weer opendraaide begon deze te lekken. Door hem in een bepaalde stand te draaien hield dit weer op .
Ik heb er een loodgieter bijgehaald, maar die zei dat dat werk was voor het waterleidingbedrijf.
Met vriendelijke groeten, W.van Langeveld, Rozenstraat 53 8331nk, Steenwijk.

Vitens Leeuwarden

ik wil graag mijn abbonemnt opzeggen omdat ik ga verhuizen.

Vitens Zwolle

Wordt per 01-08-2007 voortgezet door;
Steringa Financiële Planning
Apolloweg 5F
8983 AT Leeuwarden

Waterstand 0006,7

Vitens Zwolle

Opzegging ingaande 1 feb. 2007
Pand is verkocht per 1 feb. 2007
verzoek terug betaling van af 1 feb. 2007
Nieuwe eigenaars machine fabr. Harderwijk, highwaymedia harderwijk,jarathana harderwijk, telgen
nieuwlande.

Voor Vitens zijn in totaal 99 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.



Vitens opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Vitens
Meer Vitens statistieken

Vitens opzeggen

Binnen 2 minuten Vitens opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord