Veronica gids reviews

  • Totaal aantal reviews van Veronica gids: 561 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Veronica gids:
    9.2

Deel jouw Veronica gids review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Veronica gids abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Veronica gids

te duur

Veronica gids

wegens bezuiniging

Veronica gids

wij zeggen hem op, omdat er meer reclamen in zit, en omdat hij te duur is

Veronica gids

we moeten bezuinigen.

Veronica gids

Ik zeg hierbij mijn abonnement op ivm het feit dat je alles momenteel kunt vinden op internet ,teletekst of elders. Ben jarenlang met veel plezier lid geweest , leuk blad om te lezen,maar op dit moment ligt t er maar te liggen,wordt niet meer in gebladerd,rechtstreeks oudpapier container.

Veronica gids

Omdat ik per 1 december ga samenwonen en mijn vriendin ook op het Veronica Magazine geabonneerd is.

Veronica gids

Ik zeg op omdat ik zoeven het magazine in de brievenbus krijgt en het altijd direct doorlees.Ik denk dat ik de eerste ben om het Party-Pakket te bestellen dus ga onmiddelijk achter de PC en dan krijg je tot je verbazing te zien dat het is UITVERKOCHT !!! DAAROM !!!

Veronica gids

er wordt niet meer in gekeken en gaat elke week ongelezen weer de papierbak in en dat is mij te duur dus van daar wil ik hem op zeggen

Veronica gids

Nou wij vinden dat jullie echt een kei goed blad hebben, en hij wordt bij ons dan ook binnenste buiten gekeerd, om het zo maar eens te zeggen.
Maar aangezien dat ik op beurzen end. jullie vaak genoeg tegen kom, en dan staan jullie er om nieuwe leden binnen te halen, en toen heb ik al vaak genoeg aangegeven, dat ik dat hartstikke leuk vind, maar ook gevraagd waarom doen jullie niet eens iets voor de mensen (net als wij dus) die al jaren en jaren lid zijn, om die eens in het zonnetje te zetten, en om ook deze klanten te behouden!. Maar dan of ze wtene dan niet goed een antwoord te geven, of ze hebben tegen me gezegt, van nou mevrouw dan gaat U er toch gewoon een keer onderuit, en dan wordt U van lievelee toch weer opnieuw lid!!!
Nou dat vind ik dus heeeel jammer van jullie, dus bijdeze wil ik het toch eens opzeggen, en inderdaad wieweet over een tijdje weer opnieuw proberen bij jullie, en hopen op dan wel een keer een leuk cadeau!!
Dus ik blijf erbij een keigaaf blad, maar nu even niet! en wie weet tot over een tijdje weer, doei doei

Veronica gids

Wij willen ons abonnement per direkt opzeggen omdat onze kinderen de deur uit zijn en wij onze informatie over programma's on screen digitaal overgedragen krijgen.

Voor Veronica gids zijn in totaal 561 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Veronica gids opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Veronica gids
Meer Veronica gids statistieken

Veronica gids opzeggen

Binnen 2 minuten Veronica gids opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord