Vakantie kaart reviews

  • Totaal aantal reviews van Vakantie kaart: 85 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Vakantie kaart:
    8.4

Deel jouw Vakantie kaart review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Vakantie kaart abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Vakantie kaart

We hebben per omgaande afgemeld.
Reden overrompelend gevoel.

Vakantie kaart

Ik denk niet dat de vakantiekaart voor mij van toepassing kan zijn.

Vakantie kaart

Je wordt overrompeld en doet er uiteindelijk niets mee!

Vakantie kaart

Ik ben niet accoord met uw mail, u moet eens op uw mail kijken en daar staat dat ik 12-12-2007 heb afgemeld.Als u al het bedrag hebt geincasseerd wil ik datu het zo snel mogelijk terug stort.

Vakantie kaart

ik wil toch afzien van de vakantiekaart het is niets voor ons wil zelf bepallen waar ik boek.

Vakantie kaart

ik ga nooit op vakantie dus niet erg nuttig

Vakantie kaart

Achteraf gezien,zie ik het niet zitten, omdat we altijd op de bonnefooi gaan.Dus bij deze zeg ik op

Sophia. 09-01-2008

Vakantie kaart

We werden telefonisch benaderd. Omdat we 3 jaar geleden mee gedaan hadden met een enquete kregen we nu als dank je wel, een gratis vakantie kaart. Alleen moesten we ons banknr geven voor administratie kosten (iets van 3 euro).
Korte tijd later zag ik op mijn rekening en dat er 75 euro af was geschreven voor lidmaatschap vakantie kaart.
Natuurlijk heb ik even gebeld, ervan uitgaande dat het een ommissie was. Werd echter niet vriendelijk behandeld (under statement) en de fout lag volledig bij ons. Ze zouden de klacht doorsturen naar het hoofdkantoor en het telefonische verkoopgesprek van destijds, zou opgeslagen zijn en zou door het hoofdkantoor beluisterd worden. Beloofd werd dat we binnen een week een reactie zouden krijgen, hetgeen niet gebeurd is.
Heb vervolgens het geld via de Postbank terug laten storten (hou er rekening mee dat dit altijd binnen 30 dagen moet gebeuren!.
Ik heb dit ervaren als een nare oplichtingspraktijk, welke ik ook zal aankaarten bij DDMA en Consumentenbond. Ik roep anderen op dit ook te doen om zo samen een einde aan hun verkoop praktijken onder valse voorwendselen te maken!!

Vakantie kaart

Ga niet op vakantie en ik voel me opgelicht bonafasia D.22-12-2007

Vakantie kaart

Ik probeer de vakantie op te zeggen omdat het telefoongesprek met mijn partner is geweest en de brief met de proefkaart waarschijnlijk voor reclamemateriaal is aangezien en door mij bij het oud papier is beland, er wordt nu gedreigt met incassobureau's e.d. ik heb hier geen zin in en niemand maar dan ook niemand heeft het recht om zomaar zonder toestemming geld van mijn rekening af te schrijven, punt uit.

Voor Vakantie kaart zijn in totaal 85 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Vakantie kaart opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Vakantie kaart
Meer Vakantie kaart statistieken

Vakantie kaart opzeggen

Binnen 2 minuten Vakantie kaart opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord