Unicef reviews

  • Totaal aantal reviews van Unicef: 183 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Unicef:
    9.1

Deel jouw Unicef review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Unicef abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Unicef

Ik stop vanwege de hoge vertrekprenie van de heer
Franken. G.A.J.Kristen

Unicef

Ik ben door de in mijn ogen absurde gang van zaken rond de directeur mijn vertrouwen kwijt in de organisatie.

Unicef

Mijn eigen kind heeft problemen waardoor mijn financiele situatie er niet rooskleuriger op wordt.
De heer Franken heeft veel geld ontvangen. Geld dat bedoeld was voor arme kinderen. Daarom besteed ik mijn geld liever aan mijn eigen kind die het harder nodig heeft dan de heer Franken.

Unicef

reden opzegging: financiele situatie ivm pensionering

Unicef

Ik stop met mijn maandelijkse donatie omdat ik vind dat er een buitensporig hoge vertrekpremie aan dhr. Franken is gegeven.

Unicef

Ik stop met mijn maandelijkse donatie omdat ik vind dat er een buitensporig hoge vertrekpremie aan dhr. Franken is gegeven.

Unicef

Jaarlijkse machtiging opzeggen van Unicef, omdat het geld bestemd was voor kansarme kinderen in derde wereld landen. Door hebzucht van gewetensloze gierige mensen blijft er van het werkelijke bedrag weinig over."Voor elk kind" staat er op de brief, er moet staan "voor mij, Dhr Franken". Schandalig gewoon!!!

Unicef

Beëindiging lidmaatschap

Geachte dame of heer,

Hierbij zeg ik mijn lidmaatschap met nummer 011452 van Unicef per direct op. Ik verwacht dat de maandelijkse incasso van mijn rekening per ingaande wordt stop gezet.

U begrijpt vast dat ik het volkomen buiten proporties vind dat een directeur van Unicef 141.000 euro verdiende, ver boven de norm van 117.280. Daarnaast vind ik het schandelijk dat Henk Franken een ‘vertrekpremie’ van ruim 200.000 duizend euro ontvangt. Dit getuigt er naar mijn mening van, dat de directie van Unicef er niet zit voor een bijdrage aan betere wereld, maar voor eigen verrijking. Ik stuur sms-jes, maak vorige week nog 20 euro extra over en doneer 10 euro per maand. Nou, dat laatste zou ik nog 1691 jaar moeten blijven doen om de premie van de heer Franken goed te maken – en dan heb ik er nog niet eens een netto-contante waarde berekening op los gelaten, want dan zou ik, heel positief ingeschat, er na 3000 jaar nog niet genoeg voor hebben gestort!

De heer Franken zorgt er nu voor dat 289.848 zwangere vrouwen niet op HIV kunnen worden getest (of dat er 13.526 waterputten niet kunnen worden aangelegd) terwijl donateurs daarvoor wel het geld hebben gestort! Je maakt mij niet meer wijs, dat Unicef het beste voor heeft met de mensen in ontwikkelingsgebieden, die het geld zo ontzettend hard nodig hebben. Met mensen vechten voor hun leven en enorm gebaat hadden kunnen zijn met hulp van organisaties als Unicef.

Natuurlijk begrijp ik dat er ‘overhead’ betaald moet worden uit mijn donaties. Er zijn financiën nodig om alles te organiseren, netwerken te onderhouden, te controleren of alles goed besteed wordt en om er bovendien voor te zorgen dat er voldoende nieuwe donateurs en vrijwilligers bijkomen. Geen probleem. Maar ik weiger geld te geven aan een zogenaamde ‘goede doelen’ organisatie, waarvan het management er vooral voor zichzelf zit. Nog erger: Unicef gebruikt het geld van donateurs om een overbetaalde directeur ook nog eens een spaarpotje mee te geven waarvan de meeste Nederlanders alleen maar kunnen dromen.

Ik hoop oprecht dat Unicef zich heel, heel erg schaamt! Ik geef mijn geld in ieder geval voortaan liever aan mensen en organisaties waarvan ik geloof dat ze er echt iets goed mee doen.

Ik vertrouw erop dat u mij een bevestiging stuurt van de beëindiging van mijn donateurschap.

Unicef

Wij stoppen per direct, omdat er teveel geld naar de top gaat.
Dat moet maar eens over zijn.

Unicef

Wij stoppen omdat wij vinden dat er een absurd hoge vertrekpremie gegeven is aan dhr Franken

Voor Unicef zijn in totaal 183 reviews geschreven. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Unicef opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Unicef
Meer Unicef statistieken

Unicef opzeggen

Binnen 2 minuten Unicef opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord