Troskompas reviews

  • Totaal aantal reviews van Troskompas: 466 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Troskompas:
    9.2

Deel jouw Troskompas review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Troskompas abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Troskompas

ik vind net in onze tv-kast 12 tros-kompassen, keurig opgestapeld, nog in de folie. niet jullie, maar onze schuld. het geeft wel aan hoeveel behoefte wij nog hebben aan een tv-gids.

Troskompas

ik kijk bijna nooit in de troskompas
dus te duur om lid te blijven toch

Troskompas

Een omroep die medeverantwoordelijk is voor zo'n demagogische uitzending van 1 vandaag,als die van 10 Oktober,waarin men tegen alle feiten in,op een belachelijke wijze,gaat zitten liegen dat het beleid van Bush de oorzaak is van de kernwapens van Noord-Korea,terwijl dit land allang voor de periode Bush,kernwapens aan het ontwikkelen was,daar wil ik verder niets meer mee te maken hebben.

Troskompas

Ik ben jaren geabonneerd geweest op Troskompas. Uw blad ziet er nog steeds keurig verzorgd uit en over de servive heb ik helemaal geen klagen. Ik ben gewoon aan iets anders toe. Zowel inhoudelijk als richtinggevend kunnen ik en mijn gezinsleden zich niet meer herkennen bij de Tros. Jammer maar tijden veranderen.

Troskompas

De troskompas is wel een goed blad waar voldoende informatie instaat maar gaat bijne altijd ongelezen bij het oud papier.

Troskompas

betreft:niet ontvangen van Tros kompas nr 37

Geachte Heer,
Ik heb geen tros kompas nr 37 ontvangen.
Mijn gegevens

Baas Weijermans,
karperdaal 11
2553 PA den Haag

U kunt ook mij tele. berijken onder nr 0622941139 of t huis 070 7522375

In afwachting,

P.L.M.Baas Weijermans

Troskompas

Lees de kleine lettertjes!! 26 weken ben ik lid geworden voor 9 euro met een cameraatje als cadootje waar je helemaal niks aan hebt. (ga dat nu niet uitleggen)26 weken later krijg ik een accept giro voor 22.45 euro voor weer 26 weken! dat (na weer gebeld te hebben, want je weet niet waar je terecht kan op het internet)er automatisch aan vast zit van de vorige 26 weken....terwijl er nu een aanbod is voor 26 weken voor 7.50 euro!! dus NIET voor bestaande leden. Genieten van je voordelen met het Troskompas???? VERGEET HET MAAR!!

Troskompas

Lees de kleine lettertjes!!!! 26 weken geleden lid geworden voor 9 euro en een cameraatje gekregen wat absolute waardeloos is. na de 26 weken wil ik opzeggen en na bellen (want je kan niet goed vinden om het op tezeggen via internet) hoor ik dat je er nog een half jaar aan vast zit voor 22.45 euro! terwijl er weer een aanbieding is van 7.50euro voor 26 weken (dus niet voor bestaande leden!!!) vooral voor oudere mensen is dit weer een strik val. GENIETEN van Voordeel als je lid bent!? VERGEET HET MAAR!

Troskompas

Er wordt te weinig in gekeken, maar verder was alles zeer oke. Een duidelijk fijn compact blad

Troskompas

Met betrekking tot het overlijden van mijn tante, Mevrouw H. van der Meyden, wil ik hierbij met onmiddelijke ingang het Troskompas opzeggen. Mijn tante is overleden op 28 augustus 2006. Hopende u hiermee voldoende te hebben ingelicht.

Met vriendelijke groet,

A. Faber

Voor Troskompas zijn in totaal 466 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Troskompas opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Troskompas
Meer Troskompas statistieken

Troskompas opzeggen

Binnen 2 minuten Troskompas opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord