Statistieken Tellicom

  • Totaal aantal reviews van Tellicom : 26 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Tellicom :

Tellicom opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Tellicom per Nederlandse provincie


Tellicom opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Tellicom tussen mannen en vrouwen


Tellicom opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Tellicom voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken juli

Tellicom is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie , kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van de meeste opzeggingen van een Tellicom abonnement gedaan. De personen die Tellicom hebben opgezegd hebben 26 reviews achtergelaten op deze website. Tellicom opzeggen ivm overlijden is 40% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Tellicom opzeggen.

VTellicom

dank.@Flowy, dat klopt wel zo'n beetjein '94 ging ik naar Israelin 07 kwam ik terug.God, het is een ander leven.Niet bang zijn voor de kkeknirsHet is spelderde oog van Juul Kraijerze laat je nog een dimensie zien..

Tellicom

Mijn schoonmoeder J.Rietdijk-van den Berg Puntenburgerlaan 230 3812CN te Amersfoort is overleden op 6-10-2010 Graag opzeggen bonnement.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord