Tellicom reviews

  • Totaal aantal reviews van Tellicom : 26 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Tellicom :
    9.5

Deel jouw Tellicom review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Tellicom abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

VTellicom

Contract voor 'JA ik ga V-bell zorgeloos proberen' is nooit geëffectueerd, zodat in feite al een paar jaar is betaald zonder enige tegenprestatie te leveren. Als oudere loop je makkelijk in deze val.

VTellicom

Ik heb al meerdere malen opgezegd, nog steeds krijg ik aanmaningen.
Ik heb al twee keer brieven via een incasso gehad met een dikke verhoging van ruim €60.
Ik bel me suf krijg niemand te pakken ik ga het nog 1x proberen via de opzegbrief, wie weet een beter plan?

VTellicom

Per 7 april 2007 heeft de KPN de service kosten telefonie weer overgenmomen, en derhalve per die datum het V-tellicom abonnement laten beëindigen. Nu blijkt dat nog steeds maandelijks een bedrag ad € 8,10 van mijn rekening wordt afgeschreven. Ondanks herhaaldelijk bellen krijg ik geen antowwrd of gehoor.
Ik zou graag zien dat u a) het abonnement onmiddellijk stopzet en b) de bedragen over april, mei en juni terugstort.
Met vriendelijke groeten,
Mayke Harding

VTellicom

een abonnement van v-tellicom kun je blijkbar niet opzeggen.enkele tijd geleden heb ik een aangetekende brief verstuurd, maar deze kon niet worden afgeleverd. En werd ook niet opgehaald.Het blijkt dat de ontvanger verhuisd is of helemaal niet bestaat.

VTellicom

op 17-3-2006 ben ik overstap naar UPC telefonie maar van deze datum ben ik aan jullie nog betalen tot nu,hoe kan dat?

VTellicom

ik wil mijn abonnement opzeggen omdat ik via een ander preselect nummer wil gaan bellen

VTellicom

ik ben vanaf half september 2006 overgestapt naar een andere profider maar krijg tot op heden nog steeds rekeningen. na veel bellen en niet terug gebeld te worden ben ik overgestapt op het terug boeken van de maandelijkse kosten en krijg daar een aanmaning 12,50 voor die ik ook niet verplan ben te betalen. ik wil met onmiddelijke ingang het abonnement stopzetten en ik wil hier schriftelijk een bevestiging van.

VTellicom

Heb na 3 dagen bellen V-Tellicom tervergeefs overigens gaat steeds in gesprek geprobeert in de ochtend en in middag allebei geen resultaat dit heeft mijn vrouw in de afgelopen maanden ook geprobeert ook geen resultaat,verschillende brieven verstuurt geen reactie.
Wij zijn het zat en gaan juridise stappen ondernemen over dit bedrijf.

VTellicom

ik ben al een aantal maanden bezig om mijn abonnement op te zeggen bij Vtellicom, doch helaas; het enige dat ik krijg is een deurwaardersbrief dat ik 58,99 euro moet betalen omdat ik 1,84 euro niet betaald zou hebben.

Wat een oplichters die vtellicom. Oppassen om daar een abonnement te nemen!!

Met groet van Peter

VTellicom

In oktober heeft mijn man u namens mijn schoonmoeder per brief medegedeeld dat mijn vader, de heer J.J. van Eck op 2 oktober 2006 is overleden en dat derhalve per die datum het V-nel abonnement diende te worden beëindigd. Nu blijkt dat nog steeds maandelijks een bedrag ad € 8,10 van de rekening wordt afgeschreven. Ik zou graag zien dat u a) het abonnement onmiddellijk stopzet en b) de bedragen over november, december en januari terugstort.
Met vriendelijke groeten,
W. van Eck

Voor Tellicom zijn in totaal 26 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Tellicom opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Tellicom
Meer Tellicom statistieken

Tellicom  opzeggen

Binnen 2 minuten Tellicom opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord