Telfort simonly opzeggen

9.3 (16 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Telfort simonly opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 519 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Telfort simonly

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Telfort simonly opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Telfort simonly abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Telfort simonly opzegbrief

Telfort
t.a.v opzeggen

Postbus 217
2400 AE Alphen aan den Rijn

Plaats, 21 februari 2020

Betreft: opzeggen 'Telfort simonly'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Telfort
t.a.v opzeggen

Postbus 217
2400 AE Alphen aan den Rijn


Plaats, 21 februari 2020

Betreft: opzeggen 'Telfort simonly'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Telfort simonly' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Telfort simonly, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Telfort simonly de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
37% te duur
Jaren lid
2.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
64% zegt ja
Aanbevelen
72% zegt ja
  • Klantenservice

Telfort simonly adres

Telfort
t.a.v opzeggen
Postbus 217
2400 AE Alphen aan den Rijn


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Telfort simonly en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Telfort simonly reviews

Lees de 16 reviews van bezoekers die een opzegging van Telfort simonly hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Telfort SIM only 200

Windows Live bestaat al lanegr dan twee jaar (als Hotmail) en is steeds minder een probleem voor professionele verzenders. Ze beschikken over een uitgebreid anti-spam systeem waarbij klachten van de abonnees een belangrijke rol spelen. Daarnaast bieden ze legitieme verzenders allerlei tools die kunnen helpen om de aflevering te verbeteren. Het zou goed kunnen klanten van Telfort bewust of onbewust spam hebben verzonden waardoor de mail servers van Telfort automatisch werden geblokkeerd. Het is nogal kortzichtig om de Windows Live als de boosdoener aan te wijzen indien de mail niet aankomt.

Telfort SIM only 200

3maal per maand abonement betalen? ik vind het asociaal van telfort

Telfort SIM only 300

Ik vind dat telfort niet goed met haar klanten omgaat, tussen juli en sept. 2009 heeft telfort een update gehad aan de factuurafdeling. Ze zijn alleen vergeten de klant in te lichten dat deze werkzaamheden zouden plaats vinden. Waar naar de klant begin Sept. 2009 ineens een rekening krijgt en of je die maar even meteen wil overmaken. En dan spreek je een betalingsregeling af met Telfort maar vervolgens word je wel meteen afgesloten en je nummer opgeheven maar ze verlangen wel van de klant dat hij zijn abonomentsgeld wel iedere maand blijft overmaken maar je nummer ben je wel kwijt want zoals hun zeggen dat kunnen ze niet meer terug draaien. Dus ik adviseer denk goed na voordat je een abonoment afsluit bij Telfort want 1x niet op tijd betalen is ook meteen je afsluiting van je nummer en je kan wel een betalingsafspraak maken maar je bent je nummer wel kwijt en je krijgt m ook niet meer terug, ik heb er wel van geleerd en sluit nooit meer iets af bij Telfort. En de klantenservice hoef je ook niet te bellen daar hang je gemiddeld rond de 10min aan de lijn voordat je iemand te spreken krijgt en ze proberen je vervolgens ook van het kasje naar de muur te sturen want hun kunnen er dan op dat moment niks aan doen of veranderen. DUS KIJK GOED UIT MET Telfort

MVG Sebastiaan

Meer reviews

Telfort simonly opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Telfort simonly
Meer Telfort simonly statistieken

Afgelopen maand heeft 1 persoon de Telfort simonly opzegbrief gedownload.

Personen die Telfort simonly opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Telfort simonly worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 40 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 13 personen een voorbeeldbrief gedownload.

In de categorie Telefonie zijn onlangs ook Vodafone mobiel en Vodafone simonly opgezegd.

Telfort simonly is één van de abonnementen van Telfort. Andere populaire abonnementen van Telfort zijn Telfort pakket en Telfort zakelijke telefonie.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord