Artsen zonder grenzen opzeggen

9.8 (283 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Artsen zonder grenzen opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 240 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Artsen zonder grenzen

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Artsen zonder grenzen opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Artsen zonder grenzen abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Artsen zonder grenzen opzegbrief

Artsen zonder grenzen
abonnement opzeggen

Plantage Middenlaan 14
1018 DD Amsterdam

Plaats, 24 juli 2024

Betreft: opzeggen 'Artsen zonder grenzen'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Artsen zonder grenzen
abonnement opzeggen

Plantage Middenlaan 14
1018 DD Amsterdam


Plaats, 24 juli 2024

Betreft: opzeggen 'Artsen zonder grenzen'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Artsen zonder grenzen' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Artsen zonder grenzen, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Artsen zonder grenzen de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
55% te duur
Jaren lid
2.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
67% zegt nee
Aanbevelen
67% zegt nee

Artsen zonder grenzen adres

Artsen zonder grenzen
abonnement opzeggen
Plantage Middenlaan 14
1018 DD Amsterdam


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

Artsen zonder Grenzen heeft geen opzegtermijn. Als je wilt stoppen met werken voor Artsen zonder Grenzen, kun je dit op elk moment doen.


Voorwaarden

1. Artsen zonder Grenzen is een onafhankelijke, neutrale en niet-gouvernementele organisatie die zich inzet voor het verlenen van humanitaire hulp aan mensen in nood, ongeacht hun etniciteit, politieke overtuiging of religieuze achtergrond.

2. Artsen zonder Grenzen streeft naar het verlenen van kwalitatief hoogwaardige medische hulp aan mensen die anders geen toegang tot gezondheidszorg zouden hebben.

3. Artsen zonder Grenzen respecteert de waardigheid van alle personen die hulp ontvangen en staat geen discriminatie toe op basis van geslacht, seksuele geaardheid, etniciteit, leeftijd of religieuze overtuiging.

4. Artsen zonder Grenzen werkt samen met lokale gemeenschappen om hun behoeften te identificeren en hun capaciteit te versterken om hun eigen gezondheidszorg te verbeteren.

5. Artsen zonder Grenzen streeft ernaar om de best mogelijke medische standaarden te handhaven en biedt alleen diensten aan die binnen de grenzen van haar professionele competentie vallen.


extra informatie

Artsen zonder Grenzen is een internationale organisatie die geen lidmaatschap aanbiedt. Als je geen donateur meer wilt zijn, kun je je donaties opzeggen door contact op te nemen met de afdeling Donaties van Artsen zonder Grenzen. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar donate@msf.org of door te bellen naar +31 (0)20 524 7777.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Artsen zonder grenzen en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Artsen zonder grenzen opzeggen bij overlijden
Artsen zonder Grenzen heeft geen specifieke voorwaarden voor opzegging bij overlijden. In plaats daarvan stelt de organisatie een aantal algemene richtlijnen voor:

1. Als een lid overlijdt, moet de familie of nabestaanden contact opnemen met Artsen zonder Grenzen om de situatie te melden.

2. De familie of nabestaanden moeten ook bewijs van overlijden verstrekken, zoals een kopie van de overlijdensakte of een verklaring van een arts.

3. Als het lid nog geldige donaties had gedaan aan Artsen zonder Grenzen, wordt het resterende bedrag teruggestort naar de donor of naar hun erfgenamen.

4. Als het lid lidmaatschapsgeld had betaald, wordt dit bedrag teruggestort naar de donor of naar hun erfgenamen.

5. Alle andere financiële verplichtingen die het lid had met betrekking tot Artsen zonder Grenzen, worden afgesloten en geannuleerd.
Artsen zonder grenzen tijdelijk opzeggen
Het is mogelijk om je donatie aan Artsen zonder Grenzen tijdelijk op te schorten. Hiervoor kun je contact opnemen met de donorrelaties van Artsen zonder Grenzen.

Artsen zonder grenzen reviews

Lees de 283 reviews van bezoekers die een opzegging van Artsen zonder grenzen hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Artsen zonder grenzen

Niet meer nodig

Artsen zonder grenzen

Financieel is het toch niet te doen voor mij.

Artsen zonder grenzen

Leveren goed werk
Na jaren gedoneerd stop ik er nu mee

Artsen zonder grenzen

Het is echt onnodig elke dag 6 keer te bellen. Het lijkt wel alsof ik gestalkt wordt, echt heel naar.

Artsen zonder grenzen

Een hele mooi doel was het om aan bij te dragen!!

Meer reviews

Artsen zonder grenzen opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Artsen zonder grenzen
Meer Artsen zonder grenzen statistieken

Afgelopen maand hebben 2 personen de Artsen zonder grenzen opzegbrief gedownload.

Personen die Artsen zonder grenzen opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Artsen zonder grenzen worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 56 personen een voorbeeldbrief gedownload. Dinsdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Artsen zonder grenzen worden verzonden, voor de hele categorie Goede doelen is dit de vrijdag.

Ook hebben er 63 personen een opzegherinnering ingesteld.

Van de afgelopen 30 dagen was 25 juni de drukste dag. De meest populaire maand om Artsen zonder grenzen op te zeggen is december.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Vier Voeters en VSO Nederland opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord