T-Mobile mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van T-Mobile mobiel: 474 reviews
  • Gemiddelde beoordeling T-Mobile mobiel:
    8.9

Deel jouw T-Mobile mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun T-Mobile mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Orange free 32,50

In september loopt dit abonnement (voor mijn dochter) af, tegen die tijd gaan we op ons gemak bekijken of dan een leuke aanbieding is, dit hoeft niet perse bij orange.

T mobile Flex 20

Mijn telefoon is kapot en het abbonement is zo duur dat ik het niet meer goed kan betalen en heb weinig bereik met tmobile!

Orange 42,50

Ik ga opzeggen omdat mijn telefoon te duur wordt van thuis bellen is veel goed koper.
De kosten kan ik niet meer betalen zelopen de spuigaten uit.
Ik wil wel het zelfde nummer houden om er praipaid mee te kunnen bellen, kan dit geregeld worden.

Orange 22,50

wil mijn abonnement opzeggen omdatik het niet terecht vind naar jarenlang een tevreden klant te zijn niet eerder een nieuwe telefoon + contract af te sluiten en moet wachten op de verplichte datum (6weken verschil waar praten we over)maar goed dan maar een klant minder voor orange

Orange 32,50

Er is door Orange niet eens de moeite genomen om na mijn 1 jarig contract mij te vragen of ik dit contract wel of niet wil verlengen.
Orange is zeker, terecht, bang om klanten te verliezen en doet, op deze stilzwijgende manier, aan "klantenbinding"

Orange 62,50

Ik heb bijna geen bereik met mijn mobiel in en rond het huis. Ben hiervoor naar de orangeshop te ede geweest en zei hebben mij aanbevolen mijn abonnement op te zeggen. Ik ga naar een andere provider die wel bereik heeft in mijn regio. Er werd mij nog wel vermeld dat ik met een Nokia wel bereik zou hebben, omdat de antenne beter zou zijn dan mijn LG chocolate 800. Dit toestel werd omschreven als Bagger. Wel wil ik mijn huidige Mobiele nummer behouden bij de volgende provider.

Mvg G Bagchus.

Orange 22,50

Gaarne ontvangstbevestiging van deze opzegging per E-mail met de datum van einde contract.

Orange free 30

Ondanks het uitzetten van de pop-ups is het mij niet gelukt online mijn rekening te bekijken. Heb alle software en alle mogelijkheden op de onoverzichtelijke site 2 X bekeken.

Het is kennelijk niet meer mogelijk om je sms-bundel over te zetten naar beltegoed bij het omzetten van abo naar pre-paid. Dit was voorheen wel het geval.

Orange gaat in service en klantvriendelijkheid steeds achteruit. Ik weiger een 0.10E p.m. nr te bellen. Ik ga wel in de winkel standpij staan maken.

Orange free

Het bereik laat veel te wensen over!!!!!!

T mobile relax 150

denk het ook niet alleen met zn linker of rechter hand haha :p

Voor T-Mobile mobiel zijn in totaal 474 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.T-Mobile mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken T-Mobile mobiel
Meer T-Mobile mobiel statistieken

T-Mobile mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten T-Mobile mobiel opzeggen


T-Mobile laat klanten beperkt uit eigen databundel roamen

15-04-2016

T-Mobile gaat zijn Nederlandse klanten beperkt zonder extra kosten laten internetten in andere EU-landen. 

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord