T-Mobile mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van T-Mobile mobiel: 474 reviews
  • Gemiddelde beoordeling T-Mobile mobiel:
    8.9

Deel jouw T-Mobile mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun T-Mobile mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Orange free 40

Vaak een hele slecht verbinding

Orange 22,50

Kom ik gister terug van mijn vakantie blijkt dat ik een telefoonrekening van 90 euro heb terwijl ik maar 10 smsen heb verstuurd en verder totaal niks. Mijn telefoon heeft gewoon uitgestaan. Ik begreep er niks van. Nu blijkt volgens orange dat ik moet betalen voor mijn gemiste oproepen die ik heb ontvangen in het buitenland. Terwijl mijn telefoon uit heeft gestaan! En voor mijn ontvangen smsen van orange in het buitenland moet ik ook opeens betalen. HET ZIJN GEWOON OPLICHTERS!!

Orange 22,50

Orange is veel te duur en ontzettend onduidelijk wat betreft de diensten naar de klanten toe. De site is niet te begrijpen, en uberhaupt het feit dat je drie maanden van te voren moet opzeggen maar daar dan zeker geen bericht over krijgt is ronduit belachelijk! We worden genaaid waar we bij staan en wij maar lekker doorbetalen.

Orange free 32,50

Ik wil mijn contract beeindigen per 26-11-2005. Daarna kan ik naar een andere telefoon gaan kijken met een ander abonnement.

Orange free 30

Zeer slechte ontvangst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orange 22,50

Ik heb de laatste tijd erg slecht bereik met orange, smsjes willen niet eens verzenden terwijl de tel aangeeft dat ik voldoende bereik heb... erg vervelend!

Orange 32,50

Bereik is echt slecht en heb je eindelijk bereik is de verbinding ook nog slecht ook, en daarbij zijn ze ook nog duur ook!

Orange 82,50

reden opzegging is slechte service, zowel in de shop als via de klantenservice

T mobile relax 300

I.v.m overgaan naar pre-paid en omdat bij nader inzien de kosten toch te hoog uitvielen, met pp kunnen we het beter in de hand houden.
Beeindiging van dit kontrakt zal per 23-12-2007
plaatsvinden. In plaats daarvan zal dit pp worden.
Gaarne bericht hierover voor 23-09-2007.
bij voorbaat onze dank.
m.v.g. B. Verboog

Orange free 32,50

Hierbij wil ik door geven dat ik me abonnement per 02-11-2007 opzegt niet dat ik ontevreden ben over u maar de kosten waren me te hoog ,omdat ik maar weinig bel vind ik een abonnement te duur.

Voor T-Mobile mobiel zijn in totaal 474 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.T-Mobile mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken T-Mobile mobiel
Meer T-Mobile mobiel statistieken

T-Mobile mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten T-Mobile mobiel opzeggen


T-Mobile laat klanten beperkt uit eigen databundel roamen

15-04-2016

T-Mobile gaat zijn Nederlandse klanten beperkt zonder extra kosten laten internetten in andere EU-landen. 

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord