T-Mobile mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van T-Mobile mobiel: 474 reviews
  • Gemiddelde beoordeling T-Mobile mobiel:
    8.9

Deel jouw T-Mobile mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun T-Mobile mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Orange 32,50

prijzig, wilde abbo verhogen maar nog steeds SIMONLY houden dus ipv 10 euro, 5 euro extra betalen bovenop standaard abbo van 32,50 (dus verhogen naar 42,50) in de winkel gedaan, zij heeft gebeld met klantenservice. die zeiden dat dit kon, dus dat ik 21,25 ging betalen. eerst volgende rekening 42,50! gebeld, moest geregeld worden via de winkel want was hun schuld, naar de winkel gegaan, moest naar klantenservice bellen.. ging ik niet mee akkoord, gezegd dat ze het METEEN moesten regelen.. werd vriendelijk geholpen, dat wel.. uiteindelijk is het teruggedraaid naar 32,50.. en op volgende rekening alle kosten herberekend, want ging uiteraard niet akkoort met rekening van 42,50. MAAR.. die maand dat ik die 42,50 heb betaald dacht ik uiteraard meer te kunnen bellen, heb k dus ook gedaan, maar moet er "buiten mn bundel" wel het dubbele voor betalen.. mn rekening maand erna was dus enorm hoog!

geen orange meer voor mij.

Orange 22,50

Ik heb een ander goedkoper abonnement bij Orange met nieuwe telefoon. Dit contract gaat per 24 april 2008 in. Ik wil dus mijn huidige contract per 24 januari 2008 opzeggen.

J. Brummel

Orange 32,50

Slecht bereik, soms wel bereik maar dan nog niet te bereiken. Veel te duur. Bij Vodafone kon ik voor hetzelfde geld 3 uur langer bellen!!
Personeel in Groningen onvriendelijk.
Mensen die later abbonee geworden zijn krijgen meer aanbiedingen en iemand die langer abbonee is profiteert daar niet van, erg slecht geregeld kortom!!!!

Orange 22,50

Slecht tot geen bereik.

T mobile relax 150

helaas moet ik het op zeggen om dat ik veel in zeeland zit en daar haast geen berijk heeft met t mobile

Orange free 30

Te duur

Orange free 32,50

Het contract van mijn abonnement a 32.50 eindigt op 03 maart 2008. Ik bel niet zoveel en daarom wil ik het omzetten in een prepaid abonement per 03 maart 2008 met behoud van mijn overgebleven bel tegoed.

Orange free 32,50

Het contract van mijn abonnement a 32.50 eindigt op 03 maart 2008. Ik bel niet zoveel en daarom wil ik het omzetten in een prepaid abonement per 03 maart 2008 met behoud van mijn overgebleven bel tegoed.

Orange 22,50

Ik zeg op omdat ik ga verhuizen naar Belgie

Orange 22,50

Erg duur. Tevens is de klantvriendelijkheid bij Orange naar mijn mening ver te zoeken. Van het kastje naar de muur sturen, dat kunnen ze wel!!!

Voor T-Mobile mobiel zijn in totaal 474 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.T-Mobile mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken T-Mobile mobiel
Meer T-Mobile mobiel statistieken

T-Mobile mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten T-Mobile mobiel opzeggen


T-Mobile laat klanten beperkt uit eigen databundel roamen

15-04-2016

T-Mobile gaat zijn Nederlandse klanten beperkt zonder extra kosten laten internetten in andere EU-landen. 

Lees verder


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord