Stipte internet reviews

  • Totaal aantal reviews van Stipte internet: 40 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Stipte internet:
    8.5

Deel jouw Stipte internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Stipte internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Scarlet One 4096

Omdat ik constant problemen blijf houden met de verbinding van internet en telefonie ben ik genoodzaakt om mijn abonnement per direct op te zeggen.

Scarlet One 1024

Een zielige onprofesioneel bedrijf die naar mijn inziens er alleen op uit zijn om de klanten te willen belazeren en zich zelf te verijken voor zo lang het blijft bestaan als scarlet !!!
ze hebben me aan het lijntje gehouden ivm me opzegging van abonnement , ik ben nu te laat en moet het aanhouden tot augustus 2007 zielig zielig !!!

Scarlet One 1024

Dramatisch is het beste woord. Ik had in februari een E-mail gestuurd en nooit een reactie teruggekregen. Pas na een volgende klacht (de zoveelste, want ook bij mij was KPN pas na ruim 9 maanden opgezegd na vele telefoontjes van mijn kant) kreeg ik opeens een E-mail met daarin doodleuk de mededeling dat dit SCHRIFTELIJK moest via TPG Post...en dan ben je NATUURLIJK te laat.
Inmiddels heb ik dan ook diverse mensen al afgeraden om SCarlet te nemen.

Scarlet One 1024

Hopeloos, opzeggen is niet te doen via de mail, althans, ik kan het niet vinden. Alle lijnen bezet, zowel service als technische en ook het generale nummer ook. Diep triest, stelletje mooi weer spelers.

Scarlet One 1024

Ik heb nog nooit zon lamlendig zooitje mee gemaakt als Scarlet, ik heb bijna 1 jaar geleden een aanvraag gedaan (waar ik nu spijt van heb) en het is nu nog niet rond, ik betaal nog steeds mn KPN abonnement, waar ik van dacht af te zijn, heeft Scarlet het abonnement helemaalm niet opgezegd, ik betaal dus 2 facturen, hun Internet snelheid is redelijk langzaam te noemen en de service laat helemaal te wensen over !!!

Scarlet One 1024

wegens mijn inkomen

Scarlet Surf Pakket 200

De aansluiting is tot verhouding van andere providers veel te duur en traag.

Voor Stipte internet zijn in totaal 40 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Stipte internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Stipte internet
Meer Stipte internet statistieken

Stipte internet opzeggen

Binnen 2 minuten Stipte internet opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord