Stichting De nationale Sporttotalisator reviews

  • Totaal aantal reviews van Stichting De nationale Sporttotalisator: 1155 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Stichting De nationale Sporttotalisator:
    8.9

Deel jouw Stichting De nationale Sporttotalisator review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Stichting De nationale Sporttotalisator abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Stichting De nationale Sporttotalisator

Laan van Hoornwijck 55
2289 DG Rijswijk Zh
Telefoonnummer : 070-3216621
Fax : 070-3674872

E-mail : info@lotto.nl
Website : www.lotto.nl

Stichting De nationale Sporttotalisator

Vuile oplichters!!!!! Nu ik hier de verhalen lees,ben ik niet de enige dupe van geworden, maar wel honderden mensen man, WAT ERG!!!, dit kan zo niet mensen.Ik weet ook niet in godsnaam hoe ze aan me rekeningnummer zijn gekomen en zomaar geld van me rekening kunnen afhalen, ik heb het via internet bankieren geprobeerd om terug te incasseren maar het lukt me niet,en telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar.Wie kan me een tip geven,heeft er iemand het stop kunnen zetten?? Ben bang dat het bedrag hoger zal worden, ben een alleenstaand moeder, kan ik echt niet hebben hoor!!!
Gore mensen bahhh...met de verhalen voor goede doelen...ja hoor...mensen zullen voortaan hier niet meer in trappen,terwijl het misschien wel waar zal zijn, maar de ezel stoot zich niet twee keer aan de zelfde steen..Please help me!!!!

Stichting De nationale Sporttotalisator

Als ik het geld spaar dat jullie van mijn rekening opneemt, dan heb ik aan het einde van het jaar me eigen lot gewonnen, ik wil gewoon niet meer mijn geld aan jullie geven, punt! ik had al een keer dit mail aan jullie gestuurd maar jullie gingen verder met het geld afhalen van mijn rekening, dat is oplichterij. hierbij wil ik dat de automatische afhalen van mijn geld gestopt word, zo niet dan neem ik andere maatregelen.

Stichting De nationale Sporttotalisator

Wat een dieven zijn het, hoe kan het zo zijn dat ze bij zoveel mensen zomaar wat kunnen afschrijven. Goede doelen,, criminele bende is het. Hoe kan je dit stoppen?

Stichting De nationale Sporttotalisator

iIk begin nu te begrijpen waar jullie zoveel geld vandaan halen ik heb mij ook niet aangemeld en jullie blijven maar geld van mijn rekening halen zonder mijn toestemming win je nog eens wat ok maar jullie betalen NOOIT uit NIEMAND wint hier ooit iets.
Als er nog 1 keer geld van mijn rekening gehaald wordt krijgen jullie geen brief van mij maar van mijn advocaat en ik laat het hier niet bij hoeveel mensen hebben jullie al gedupeerd stelletje oplichters!

Stichting De nationale Sporttotalisator

ik wil per direct op zegge,jullie kosten mij alleen maar geld,

Stichting De nationale Sporttotalisator

Ik heb me nooit ingeschreven voor deze shit ik wil mijn geld terug. want anders grote problemen voor jullie, geld was niet van mij stelletje gvd teringlijers!

Stichting De nationale Sporttotalisator

SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!!: opgezegd en 3 maanden later alsnog weer incasseren, terwijl je het niet kunt storneren. En vervolgens telefonisch niet bereikbaar.ECHT WAAR IK BEN WOEST!!!

Stichting De nationale Sporttotalisator

zomaar 30 euro van mijn giro afgeschreven vandaag !

al je het telefoonnummer belt niemand te bereiken,
steeds een bandje.... alle medewerkers bezet, etc, en dan wordt je verbroken !

heeft iemand een oplossing ?

Stichting De nationale Sporttotalisator

Wat is dat voor iets ST NAT SPORTTOTALISATOR.
ik heb me eigen er niet voor aangemeld en er wordt zo 30 euro afgeschreven hoe kan je dit stoppen

Voor Stichting De nationale Sporttotalisator zijn in totaal 1155 reviews geschreven. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Stichting De nationale Sporttotalisator opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Stichting De nationale Sporttotalisator
Meer Stichting De nationale Sporttotalisator statistieken

Stichting De nationale Sporttotalisator opzeggen

Binnen 2 minuten Stichting De nationale Sporttotalisator opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord