Stichting De nationale Sporttotalisator reviews

  • Totaal aantal reviews van Stichting De nationale Sporttotalisator: 1155 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Stichting De nationale Sporttotalisator:
    8.9

Deel jouw Stichting De nationale Sporttotalisator review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Stichting De nationale Sporttotalisator abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Stichting De nationale Sporttotalisator

i.v.m. faillissement werkgever, dus minder inkomen, opzegging.(En geen sportliefhebber.)

Stichting De nationale Sporttotalisator

Heb eerst lotto opgezegd....nu word er ineens geld afgeschreven van de sporttotalisator...nooit van gehoord. Nooit wat info over gehad...maar als ik nou een brief wil sturen om het op te zeggen, moet ik dus ook mijn gegevens doorgeven zoals; klantnummer etc....maar die heb ik toch niet dus hoe kan ik er dan vanaf komen?

Stichting De nationale Sporttotalisator

ik zeg het perdirekt op en mensen pas goed op ze schrijven zomaar veelsteveel van je rekening af en je wind niks ja een te goed bon voor een kapper ofeen flesje schampo nou ik vind het hellemaalniks en de kapper kan ik zo wel betalle en me schampo ook wel

Stichting De nationale Sporttotalisator

Ik heb helemaal niets met sport en dus ook HEEEEEEEEL ZEKER niets afgenomen!!!
Dit is al de zoveelste oplichter dit jaar die mij een pootje wilt lichten. Het is te gek voor woorden dat dit zomaar kan!!! Ik ben door niemand benaderd en heb dus ook niemand toestemming gegeven om 30,00 van mijn rekening per maand!! te schrijven. Het is ook schandalig dat banken dit toestaan. Ben WOEDEND!!

Stichting De nationale Sporttotalisator

is het al iemand gelukt om hiervan af te komen want ik heb al verschillende brieven gestuurt en nog word er geld van mn rekening gehouden..
zodra het iemand lukt laat het ons ook weten..

Stichting De nationale Sporttotalisator

Al meerdere malen getracht op te zeggen. Ben gestart met iets van 3.50, nu ineens elke maand 30.00 euro. Ga nu dze voorbeeldbrief gebruiken, weer mailen, weer bellen en ga bij de bank aangeven dat ze het niet meer mogen betalen. Kan eigenlijk niet volgens de bank maar dan moet je het elke maand weer storneren of zoiets en dat ga ik nu maar proberen.
De slechtste en minst klantvriendelijke loterij, zou verboden moeten worden.
Inderdaad toch maar allemaal naar Kassa Rader enz??

Stichting De nationale Sporttotalisator

Wist nogeneens dat ik hier aan mee deed;)
Wat een vies tiefus zooitje daar;)
ik ga een advocaat inhure voor deze tiefus zooi;)
voor alle andere mensen die de dupe zijn hiervan sterkte;)

Stichting De nationale Sporttotalisator

Allereerst wil ik zeggen dat ik het belachelijk vind al die loterijen. Ik weet ook niet hoe ik hier aan gekomen ben maar ze schrijven dus mooi wel elke maand een groot bedrag van mijn rekening af. Hallo, snappen die mensen niet dat ik ook moet eten en moet kunnen slapen.
En dat mensen 1000 brieven schrijven en mailen en bellen enz. Maar dat de mensen die achter hun computer zitten er helemaal geen ene fluit mee doen vind ik echt dom. Moet je die mensen dan persoonlijk komen vertellen dat je geen lid meer wilt zijn? Jezus, doe normaal. Ik vind gewoon dat je klacht binnen 1 week, ja 1, opgelost moet zijn. En dat je al je geld terug krijgt vanaf dat je de brief of zoiets dergelijks gestuurd hebt.

Stichting De nationale Sporttotalisator

Heb vandag mijn opzegg brief naar De lotto

Stichting De nationale Sporttotalisator

Heb nat. sporttotalisator al meerdere malen opgezegd, blijven afschrijven. Doe het nu voor de laatste keer. Als het dan nog niet stopt schakel ik Radar, Kassa enz. in.

Voor Stichting De nationale Sporttotalisator zijn in totaal 1155 reviews geschreven. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Stichting De nationale Sporttotalisator opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Stichting De nationale Sporttotalisator
Meer Stichting De nationale Sporttotalisator statistieken

Stichting De nationale Sporttotalisator opzeggen

Binnen 2 minuten Stichting De nationale Sporttotalisator opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord