Sponsor Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Sponsor Loterij : 695 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Sponsor Loterij :
    8.9

Deel jouw Sponsor Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Sponsor Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Sponsor Loterij

Allereerst vind ik het doel zoals o.a de Cruyff sportvelden fantastisch. Ik heb me toen telefo nisch aangemeld maar weet tot op de dag van vandaag of ik ook maar iets heb gewonnen, want ik weet niet hoe het werkt, dat is één, financieel kan ik het momenteel niet opbrengen. Ik wens jullie veel succes.

Sponsor Loterij

dus beeindig mijn loten even .. ten eerste kost het me teveel .. en ten tweede ik win nooit wat .. vind het na 3 jaar de pot spekken wel is genoeg worden .. maar het blijkt net of jullie het niet los willen laten .. dus nog maals bij deze ...
STOP MIJN LOTEN PER DIREKT VANDAAG NOG EN STORT MIJN GELD TERUG !!!!
ben het zat wil het niet meer tis genoeg nu !! misschien werkt het nu wel ... en ook geen mailtje sturen met de mededeling dat moet u per brief doen ... want dat heb ik gedaan twee keer zelfs dan gaan jullie de administratie maar overhoop halen om die tevinden !!!
dit zijn mijn lotnummers
011257733 040913259 220570039

stoppen stoppen stoppen .. vandaag !!!!
heb het echt gehad

Sponsor Loterij

Na twee keer een brief tehebben gestuurd heb ik er nu wel genoeg van ... IK WIL OPZEGGEN MENSEN VAN DE POSTCODELOTERIJ!!!!!

Sponsor Loterij

Onder het mom van Cambuur sponsoren deed ik mee, want mijn man zou een seizoenskaart hebben daarom werden we gebeld. Echter hebben we helemaal geen seizoenskaart en was dit een mooi middel om ons lid te maken. Per 1 maart 2010 zou het afgelopen zijn en ze schrijven doodleuk nog geld van onze rekening. Het kost meer geld dan het oplevert. Per direct stoppen.

Sponsor Loterij

opzeggen sponsor bingo loterij

Sponsor Loterij

Geachte heer,mevrouw,

Hierbij zeg ik de loten van de sponsorloterij met onmiddelijke ingang op. De lotnummers zijn:
190753036 - 141117377 - 191145018

Sponsor Loterij

Omdat ik eens meedeed aan Lingo moest ik lid worden. Wil er nu Graag vanaf!

Sponsor Loterij

Door de nieuwe op zet en de hoge bedragen Nu maar een andere organisatiegelukkig maken

Sponsor Loterij

Ben er wel klaar mee.. kreeg een kerstlot, leuk maarja .. nu 3 maande verder nog steeds aan het betale, liever niet !

Sponsor Loterij

Hierbij zeg ik mijn abonnement op de Sponsor Bingo Loterij op. Ik heb een aantal keren een kleine prijs gewonnen. Maar nooit meer.

Voor Sponsor Loterij zijn in totaal 695 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Sponsor Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Sponsor Loterij
Meer Sponsor Loterij statistieken

Sponsor Loterij  opzeggen

Binnen 2 minuten Sponsor Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord