SOS Kinderdorpen reviews

  • Totaal aantal reviews van SOS Kinderdorpen : 59 reviews
  • Gemiddelde beoordeling SOS Kinderdorpen :
    9.3

Deel jouw SOS Kinderdorpen review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun SOS Kinderdorpen abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

SOS Kinderdorpen

Het is voor mij niet meer financieel haalbaaar om in de toekomst de maandelijkse donatie te doen.

SOS Kinderdorpen

opzeggen

SOS Kinderdorpen

Ik zeg het op aangezien ik liever een eenmalige donatie doe

SOS Kinderdorpen

ook een mooie boel zeg ik tegen die jongen aan de deur dat hij een malig iets kan krijgen heeft hij me toch voor elke maand iets laten tekenen dit vind ik echt heeeeel erg fout, ik heb het heel duidelijk aangegeven en dan nog! dus bij deze hoop ik dat het echt bij een keer blijft!

SOS Kinderdorpen

Ik krijg een brief toegestuurd: Welkom als donateur, ik heb dit nooit toegezegd dus zeg dit dan bij deze dan ook per direct af. Ik ben best bereid een eenmalige donatie te doen als er een collecte aan de deur komt, maar maandelijks gaat me echt te ver.

SOS Kinderdorpen

Ik zeg mijn lidmaatschap op omdat ik weleen eenmalige donatie wil doen maar geen lidmaatschap wil wat contstant doorloopt.
met Vriendelijke groet

SOS Kinderdorpen

Om financiele redenen moet ik stoppen,hoop het later weer op te pakken want het doet me wel zeer en heb er lang mee gewacht deze stap te zetten,sorry!!

SOS Kinderdorpen

financieel voor ons niet meer haalbaar.

SOS Kinderdorpen

Ik betaal 6 euro per maand voor deze stichting, terwijl ik hier nooit voor geinformeerd ben en dit dus ook niet wil.

SOS Kinderdorpen

Hierbij zeg ik mijn lidmaatschap op omdat ik in eerste instantie maar éénmalig een donatie wilde doen maar dit niet mogelijk bleek te zijn. Dus nu na drie maanden vind ik het gewenste bedrag genoeg en zeg mijn lidmaatschap dus op.

Voor SOS Kinderdorpen zijn in totaal 59 reviews geschreven. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.SOS Kinderdorpen opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken SOS Kinderdorpen
Meer SOS Kinderdorpen statistieken

SOS Kinderdorpen  opzeggen

Binnen 2 minuten SOS Kinderdorpen opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord