Seasons reviews

  • Totaal aantal reviews van Seasons: 41 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Seasons:
    8.8

Deel jouw Seasons review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Seasons abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Seasons

Bij deze wil ik mijn abonnement opzeggen

Seasons

Ik koop alle Seasons, omdat het mijn favoriete tijdschrift is. Ik vind het wel jammer dat er steeds een donkere plek op de mooie voorkant achterblijft als ik het kleine kaartje eraf haal nadat ik 'm gekocht heb. Ik heb altijd een stapeltje laatste nieuwe Seasons liggen ter decoratie en om er met regelmaat in terug te kijken en te lezen. Die donkere plekjes op alle voorkanten blijven storend. Zijn de kleine opgeplakte kaartjes op de voorpagina echt nodig?

Seasons

Ik wissel graag van abonnementen na een aantal jaren. Nu heb ik landleven genomen en zeg ik seasons voor een bepaalde tijd op.Het blad is oke, maar soms is wisselen ook goed.Als ik het ga missen is een abonnement weer zo genomen.

Seasons

ik weet niet wat de bedoeling is van deze service, maar bij mij komt er geen brief uit de printer rollen.

Seasons

Ik wil mijn abonnement opzeggen om persoonlijke redenen, niet omdat het blad mij niet bevalt. Ik heb er heel veel plezier aan beleefd.

Seasons

Geachte Mevrouw/Mijnheer,

Ik wil mijn abonnement opzeggen om persoonlijke redenen. Ik heb er heel veel plezier aan beleefd.
Hartelijk bedankt daarvoor.

Seasons

Ik wens mijn abonnement op Seasons te beeindigen, vanwege mijn financiële situatie. Misschien zal ik in de toekomst nog eens gebruik maken van een abonnement. Ik heb het blad altijd met plezier gelezen.

Met vr, Gr, Ria Zoeten

Seasons

het was een mooi blad, maar wil nu even een ander blad

Seasons

Ik zeg het blad Seasons op om persoonlijke redenen het is een heel mooi tijdschrift en misschien neem ik in de toekomst nog weer een abonnement.
Bedankt!

Seasons

Jaren lang genoten van de Seasons. Fantastische artikelen. Nu is het genoeg geweest.

Voor Seasons zijn in totaal 41 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Seasons opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Seasons
Meer Seasons statistieken

Seasons opzeggen

Binnen 2 minuten Seasons opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord