Statistieken Scherpenzeelse Krant

  • Totaal aantal reviews van Scherpenzeelse Krant: 4 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Scherpenzeelse Krant:

Scherpenzeelse Krant opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Scherpenzeelse Krant per Nederlandse provincie


Scherpenzeelse Krant opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Scherpenzeelse Krant tussen mannen en vrouwen


Scherpenzeelse Krant opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Scherpenzeelse Krant voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken mei

Scherpenzeelse Krant is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie , kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van de meeste opzeggingen van een Scherpenzeelse Krant abonnement gedaan. De personen die Scherpenzeelse Krant hebben opgezegd hebben 4 reviews achtergelaten op deze website. Scherpenzeelse Krant opzeggen ivm overlijden is 4% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Scherpenzeelse Krant opzeggen.

Scherpenzeelse Krant

Vind de krant te duur

Scherpenzeelse Krant

Vandaag heb ik van u de factuur 2021 ontvangen. Ik vind de verhoging van ruim 11% absurd. In de voorgaande jaren werd rekening gehouden met een prijsindexering van ca. 3% à 4% . Nu u het tarief met ruim 11% heeft verhoogd is voor mij de aardigheid er af en heb ik besloten mijn abonnement per direct te beëindigen.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord