Sante Partners opzeggen

10.0 (23 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Sante Partners opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 233 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Sante Partners

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Sante Partners opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Sante Partners abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Sante Partners opzegbrief

Santé Partners
Opzeggen

Postbus 6063
4000 HB Tiel

Plaats, 14 april 2024

Betreft: opzeggen 'Sante Partners'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Santé Partners
Opzeggen

Postbus 6063
4000 HB Tiel


Plaats, 14 april 2024

Betreft: opzeggen 'Sante Partners'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Sante Partners' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Sante Partners, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Sante Partners de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
100% overbodig geworden
Jaren lid
1.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
50.00% zegt ja
Aanbevelen
100.00% zegt ja

Sante Partners adres

Santé Partners
Opzeggen
Postbus 6063
4000 HB Tiel


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van Sante Partners is 30 dagen.


Voorwaarden

De belangrijkste voorwaarden van Sante Partners zijn:

1. Alle partners moeten een vergunning hebben om hun bedrijf te mogen uitoefenen.

2. Alle partners moeten een gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit en veiligheid van de producten en diensten die ze aanbieden.

3. Alle partners moeten eerlijk en transparant zijn in hun communicatie met elkaar, hun klanten en andere betrokken partijen.

4. Alle partners moeten zich houden aan de wetten, regels en voorschriften die van toepassing zijn op hun bedrijf.

5. Alle partners moeten ervoor zorgen dat hun bedrijfsvoering ethisch verantwoord is en dat er geen schade wordt toegebracht aan het milieu of de maatschappij als gevolg van hun activiteiten.


extra informatie

Om Sante Partners op te zeggen, kun je contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 020-717 7777 of een e-mail sturen naar info@sante.nl.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Sante Partners en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Sante Partners opzeggen bij overlijden
Bij overlijden van een Sante Partners-verzekerde hebben de nabestaanden recht op een uitkering. De uitkering is afhankelijk van de voorwaarden die in de verzekering zijn vastgelegd. Deze voorwaarden kunnen per verzekeraar verschillen, maar meestal wordt er gekeken naar het moment waarop de verzekerde is overleden en of er sprake is van een levensverzekering of niet. In veel gevallen wordt er ook gekeken naar de leeftijd van de verzekerde, het bedrag dat hij of zij had ingeschreven en of er sprake was van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Als alle voorwaarden aanwezig zijn, kan de verzekeraar besluiten om de uitkering te betalen aan de nabestaanden.
Sante Partners tijdelijk opzeggen
Ja, het is mogelijk om Sante Partners tijdelijk op te zeggen. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Sante Partners om te vragen naar de opties voor tijdelijke opzegging.

Sante Partners reviews

Lees de 23 reviews van bezoekers die een opzegging van Sante Partners hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Sante Partners

Overbodig

Sante Partners

Wgens verhuizing overbodig geworden

Sante Partners

Was goede service

Sante Partners

Met plezier zijn wij abonnee van Santé Partners geweest. Het periodiek dat zij uitgeeft is instructief. Wij wensen u een goede voortzetting.

Sante Partners

We zijn zeer tevreden over Sante Partners. Onze moeder is een paar maanden goed verzorgd voor dat zij naar het verzorgingshuis ging. Ook hebben ze ons als kinderen een luisterend oor geboden, echt heel waardevol. Hulde aan het team Maurik.

Meer reviews

Sante Partners opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Sante Partners
Meer Sante Partners statistieken

Afgelopen maand hebben 4 personen de Sante Partners opzegbrief gedownload.

Personen die Sante Partners opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Sante Partners worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 39 personen een voorbeeldbrief gedownload. Maandag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Sante Partners worden verzonden, voor de hele categorie Overige is dit de maandag.

Ook hebben er 17 personen een opzegherinnering ingesteld.

Van de afgelopen 30 dagen was 18 maart de drukste dag. De meest populaire maand om Sante Partners op te zeggen is februari.

In de categorie Overige zijn onlangs ook Veilg Verkeer Nederland en Amsterdamse Binnenstad opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord