Red reviews

  • Totaal aantal reviews van Red: 35 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Red:
    8.9

Deel jouw Red review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Red abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Red

Geweldig blad, maar het komt me financieel even niet zo goed meer uit. Zodra dat wel het geval is, neem ik gelijk weer een abonnement!

Red

weer even de Linda nu. of Jan...ook leuk

Red

ik heb erg genoten van Red, maar wil even op zoek naar een ander tijdschrift....Ik zeg op dit moment even mijn abonnement op.

Red

geachte heer, mevrouw,

Hierbij wil ik mijn abonnement opzeggen.

Red

Wat is dit nou, het zou toch makkelijker gemaakt worden om een abbo op te zeggen in Nederland? Waarom moet dit met de post? Je moet je abbo op dezelfde manier kunnen opzeggen als dat je eraan gekomen bent, dus via de mail! Ik zou graag zien dat de mogelijkheid via mail opzeggen er binnenkort bij staat.

Red

leuk voor een jaar en een prachtige tas als werkomstcadeau.

Red

Ik had een tijdelijk abonnement genomen via het kruidvat. Nu wordt mijn abonnement voor een jaar verlengd, ik wil het dus meteen opzeggen.
Vond het een leuk blad voor een paar maanden, maar vind er wel erg veel reclame in staan.

Red

Ik heb mij laten verleiden door het welkomst cadeau de lipstick. Vervolgens werd er € 10, teveel van mij rekening geboekt Kreeg brief met excuses en dat het bedrag teruggestort zou worden. Is nog steeds niet gebeurt.

Red

Veel te veel van hetzelfde elke maand, veel reclame, weinig goede artikelen met inhoud. Niet verrassend meer.

Red

Veel te duur voor wat je ervoor krijgt. Ben klaar met de Red.

Voor Red zijn in totaal 35 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Red opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Red
Meer Red statistieken

Red opzeggen

Binnen 2 minuten Red opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord