Readers Digest reviews

  • Totaal aantal reviews van Readers Digest: 444 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Readers Digest:
    9.0

Deel jouw Readers Digest review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Readers Digest abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Readers Digest

Bij deze zeg ik mijn abonnement op Readers Digest op, ruim van tevoren ! Tevens wens ik een einde te maken aan het ontvangen van alle series boeken t.w. "Thuis op de computer" en "Het beste boek" etc. Ook wens ik geen brochures meer te ontvangen.
Wordt er toch nog wat geleverd dan stuur ik het NIET retour en BETAAL ook geen rekeningen die daarbij horen !!! Hopelijk wordt dit meteen GOED geregeld m.a.w. IK KAP ERMEE !

Readers Digest

Zeg dit abonnement op omdat ik niet lees en toch geld kost.

Readers Digest

Door het overlijden van mijn man JF de Mol afgelopen donderdag 12.7 zeg ik het abonnementper direct op. Mijn man was altijd degene die uw blad las. Bedankt voor het jarenlange leesplezier.

Mevr de Mol

Readers Digest

vanmorgen 14 juli heb ik mijn bestelling binnengekregen een mooie geillustreerde wereldatlas. deze heb ik besteld omdat ik er een telescoop bij zou krijgen. maar al wat er bij zit zijn ovenhandschoen en een pannelap. daar heb ik dus niet om gevraagd. graag wil ik weten of ik de bedoelde telescoop nog krijg anders stuur ik de atlas weer terug. Ik vindt het geen stijl om dingen aan te prijzen en ze dan niet toesturen.

Readers Digest

minder tijd om aandachtig te lezen. kijk alleen nog vluchtig in

Readers Digest

Heb van u een kaart gekregen met een nr. voor een mercedes, als ik die invul neemt hij het niet omdat Lanaken niet blijft staan.
Wil graag weten of ik een prijs gewonnen heb.
dus dit is geen opzegging.
wel graag antwoord

Readers Digest

De reden dat wij het abonnement Readers's Digest opzeggen is het feit dat wij niet meer toekomen aan het lezen van Uw blad. Gewoon tijdgebrek.
Jammer maar helaas. Met vriendelijke groet.

Readers Digest

vanwege het blijven versturen

Readers Digest

Ik ben overgehaald om een abonnement te nemen nu ik deze weer opzeg grijg ik geen ontvangsfbevestiging,wat denken ze hiermee te bereiken? Er worden dan wel andere maatregelen genomen.

Readers Digest

Ik ben geen lid geworden van de Reader's Digest maar krijg wel een rekening, waar ik niet op zit te wachten.Ik wil geen rekeningen meer en helemaal geen abbonement, met de komst van de euro kan ik niet geod rondkomen dus kan ik niets meer erbij. Alvast bedankt voor U begrip.D.Ignacio

Voor Readers Digest zijn in totaal 444 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Readers Digest opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Readers Digest
Meer Readers Digest statistieken

Readers Digest opzeggen

Binnen 2 minuten Readers Digest opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord