Readers Digest reviews

  • Totaal aantal reviews van Readers Digest: 444 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Readers Digest:
    9.0

Deel jouw Readers Digest review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Readers Digest abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Readers Digest

17-12-08 breda

correctie

ik ga niks betalen voor jullie en ken jullie niet. ik ben pas 14 en jullie kunnen mij niet eens dwingen om te betalen. mijn naam is gerard van den brand en ik woon in buitenhil 24 4822AG en ik wil een ontvangstbevestiging van deze brief.
en met rectivicatie dat ik geen lid ben van jullie.
met vriendelijke groet G v/d brand.

Readers Digest

hallo
ik ben 14 jaar en ik ken readers digest niet eens.
ik krijg rekeningen en boekjes enzo opgestuurd terwijl ik nooit lid ben geworden. ik wil nu oftewel per direct mijn lidmaatschap afzeggen.
beter doen jullie dit want ik snap er niks van.
gr. gerard van den brand

Readers Digest

Bij deze verzoek ik u mij geen boeken meer te zenden in de serie HET BESTE BOEK, WERELDS MEEST GELIEFDE BOEKEN en MACHT EN KRACHT VAN DE NATUUR.
De reden is dat ik het niet meer kan betalen.
met vriendelijke groet

Readers Digest

Geachte mevrouw, meneer,
Ik wil bij deze ALLE producten opzeggen van RD omdat ik geen tijd en geld heb om de spullen langer te kunnen ontvangen. Ook ervaar ik het ontvangen van kilo's post als zeer irritant!!

Readers Digest

ondergetekende zegt bij deze zijn abonnement op
met al zijn fratsen (prijzen en alle andere lokkertjes)

Readers Digest

Geachte heer
naar aanleiding van u melding dat we waarschijnlijk een bmw gewonnen hadden het volgende ons werd het reader's boekje aangeboden voor de prijs van 1€ stuk nu ontvang ik een rekening van 19.80 € per jaar graag ook wie de lekkermakende prijzen gewonnen heeft (adres) bij deze zeg ik ons lidmaatschap per direct op met gr c den Boef Alblssardam

Readers Digest

Ik heb mij nooit aangemeld voor jullie blad ik zal ook niet de acceptgiro betalenIk weiger de acceptgiro te betalen, omdat ik geen abonnement heb aangevraagd. Ook wil ik bij deze melden geen nieuwe bladen meer te ontvangen van readers digest.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hoop op een spoedige annulering van het blad readers digest.

Met vriendelijke groeten,

Belmadani

Readers Digest

2e opzegging

Readers Digest

Ik heb me nooit opgegeven voor een abonnement op Readers Digest en toch krijg ik allemaal boekjes toegestuurd. Geen idee hoe jullie aan mijn adres komen maar ik wil dit abonnement ONMIDDELIJK opzeggen en ik ben ook niet van plan om ook maar iets te betalen. Alles wat ik nu nog ontvang aan post gaat direct bij het oud papier dus doe geen moeite. Mijn vraag is dus wilt u per direct dit abonnement stop zetten? Alvast bedankt.

Readers Digest

ik wil geen boeken meer ontvangen ,want ik heb niks getekend.
heb geen tijd om te lezen en ook geen geld.
ik betaal dan ook niks meer.

Voor Readers Digest zijn in totaal 444 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Readers Digest opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Readers Digest
Meer Readers Digest statistieken

Readers Digest opzeggen

Binnen 2 minuten Readers Digest opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord