Statistieken PSYCHOLOGIE MAGAZINE

  • Totaal aantal reviews van PSYCHOLOGIE MAGAZINE: 82 reviews
  • Gemiddelde beoordeling PSYCHOLOGIE MAGAZINE:

PSYCHOLOGIE MAGAZINE opzeggingen per regio

Opzeggingen voor PSYCHOLOGIE MAGAZINE per Nederlandse provincie


PSYCHOLOGIE MAGAZINE opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor PSYCHOLOGIE MAGAZINE tussen mannen en vrouwen


PSYCHOLOGIE MAGAZINE opzeggingen per maand

Opzeggingen voor PSYCHOLOGIE MAGAZINE voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken mei

PSYCHOLOGIE MAGAZINE is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Groningen, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Zwolle de meeste opzeggingen van een PSYCHOLOGIE MAGAZINE abonnement gedaan. De personen die PSYCHOLOGIE MAGAZINE hebben opgezegd hebben 82 reviews achtergelaten op deze website. PSYCHOLOGIE MAGAZINE opzeggen ivm overlijden is 0% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die PSYCHOLOGIE MAGAZINE opzeggen.

PSYCHOLOGIE MAGAZINE

Een heel interessant blad met goede artikelen, die ik gebruikte voor mijn werk. Nu ik met pensioen ben ligt de behoefte en belangstelling op een ander vlak.

PSYCHOLOGIE MAGAZINE

Leuk blad, maar de inflatie dwingt mij tot het maken van drastische financiële keuzes. Daaronder valt het opzeggen van het abonnement op psychologie.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord