Nursing opzeggen

9.9 (245 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Nursing opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 240 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Nursing

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Nursing opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Nursing abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Nursing opzegbrief

Bohn Stafleu Van Loghum
Opzeggen

Postbus 246
3990 GA Houten

Plaats, 13 april 2024

Betreft: opzeggen 'Nursing'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Bohn Stafleu Van Loghum
Opzeggen

Postbus 246
3990 GA Houten


Plaats, 13 april 2024

Betreft: opzeggen 'Nursing'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Nursing' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Nursing, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Nursing de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
67% te duur
Jaren lid
2.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
62% zegt nee
Aanbevelen
94.00% zegt ja

Nursing adres

Bohn Stafleu Van Loghum
Opzeggen
Postbus 246
3990 GA Houten


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn voor Nursing is één maand.


Voorwaarden

1. Een verpleegkundige moet een vergunning hebben om te werken als verpleegkundige in de staat waarin hij of zij werkt.

2. Verpleegkundigen moeten voldoen aan de wetten en regels van hun staat met betrekking tot verpleegkunde.

3. Verpleegkundigen moeten een geregistreerde verpleegkundige (RN) of geaccrediteerde praktijkverpleegkundige (APN) zijn.

4. Verpleegkundigen moeten een opleiding volgen die is goedgekeurd door de staat waarin ze werken, en ze moeten ook worden gecertificeerd door een erkende organisatie zoals de American Nurses Credentialing Center (ANCC).

5. Verpleegkundigen moeten bijhouden wat hun patiënten nodig hebben en hen helpen bij het behalen van hun doelstellingen voor gezondheid en welzijn.


extra informatie

Om Nursing op te zeggen, moet je contact opnemen met de klantenservice van Nursing. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@nursing.nl of door te bellen naar 020 - 622 66 88.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Nursing en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Nursing opzeggen bij overlijden
Bij overlijden van Nursing kunnen de nabestaanden het abonnement opzeggen door een verklaring van overlijden aan te leveren. Daarnaast dient er een bewijs van overlijden te worden overlegd, zoals een overlijdensakte of een verklaring van de arts. Als er geen bewijs van overlijden kan worden overlegd, dan zal Nursing contact opnemen met de familie om de situatie te bespreken.
Nursing tijdelijk opzeggen
Ja, het is mogelijk om Nursing tijdelijk op te zeggen. Er zijn verschillende opties voor tijdelijke opzegging, afhankelijk van de situatie. Sommige instellingen bieden een verlofprogramma aan waarmee studenten hun studies kunnen onderbreken voor een bepaalde periode. Andere instellingen bieden een vervangingsprogramma aan waarmee studenten hun studies kunnen voortzetten na een bepaalde periode. Neem contact op met je school of universiteit om te weten wat de beste optie is voor jouw situatie.

Nursing reviews

Lees de 245 reviews van bezoekers die een opzegging van Nursing hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Nursing

Het is een mooi informatief blad maar ik lees het de laatste tijd nauwelijks meer.

Nursing

Dank voor jullie artikelen

Nursing

GRAAG MINDER ENGELSE TERMEN. IK HERKEN MIJN MOEDERTAAL AMPER IN HET TIJDSCHRIFT

Nursing

Beste,

Ik heb de Nursing altijd met veel plezier tegemoet gezien, maar merk dat ik tegenwoordig te weinig rust ervaar om deze goed te bestuderen.
Vandaar mijn keuze voor nu om het abonnement te stoppen.

Mvg,
Annerie

Nursing

Nursing is een heel mooi blad met mooie en bruikbare informatie.

Meer reviews

Nursing opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Nursing
Meer Nursing statistieken

Afgelopen maand hebben 3 personen de Nursing opzegbrief gedownload.

Personen die Nursing opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Nursing worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 88 personen een voorbeeldbrief gedownload. Vrijdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Nursing worden verzonden, voor de hele categorie Tijdschriften is dit de donderdag.

De laatste dertig dagen zijn er 1 van de 245 Nursing reviews geplaatst. Ook hebben er 40 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "overbodig geworden". Van de afgelopen 30 dagen was 20 maart de drukste dag. De meest populaire maand om Nursing op te zeggen is december.

In de categorie Tijdschriften zijn onlangs ook Wannahaves en Smash tennis opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord