ProAssist reviews

  • Totaal aantal reviews van ProAssist: 634 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ProAssist:
    9.0

Deel jouw ProAssist review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ProAssist abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ProAssist

Graag wil ik mijn verzekering mobiel telefoon beindigen.

ProAssist

"Nog deze zomer maken verzekeraars een einde aan het stilzwijgend verlengen van verzekeringen. Dat heeft de directeur van het Verbond van Verzekeraars aangekondigd in het televisieprogramma Kassa.

De maatschappijen verplichten zichzelf om verzekerden op tijd te waarschuwen dat hun verzekering wordt verlengd en dat er de mogelijkheid is om de verzekering op te zeggen.

Tot nu toe sturen maar twee verzekeraars hun polishouders zo'n aankondiging en ze wijzen daarbij niet op de mogelijkheid om de verzekering op te zeggen.

Als verzekeraars zich na de zomer niet aan de nieuwe regels houden kan de consument naar het Klachteninstituut van de verzekekaars stappen."

deze tekst heb ik gecopieerd uit een nieuwsbericht van het NOS op internet zie "www.nos.nl" gedateerd 14-03-09

ik ben dit tot de bodem aan het uitzoeken hoe het allemaal zit aangezien ik ook 1 van de gedupeerde ben die al jaren betaal voor iets wat ik allang niet meer heb en waarvan ik me ook niet kan herinneren die toen der tijd te hebben afgesloten en al helemaal niet voor €17,50 per kwartaal (wat een idioten, zo'n hoog bedrag! dat is een tel niet eens meer waard.)
ga natuurlijk naar de bank om hun te laten blokkeren en ff kijken wat mijn rechtsbijstand voor me kan betekenen.

ik zou in elk geval zeggen, met z'n alle naar het klachteninstituut!

ProAssist

Ik heb geen abonnoment afgesloten.hoe komen jullie aan mijn rekening nummer.vind dit misbruik en ga het aangeven bij politie

ProAssist

Toestel niet meer in gebruik

ProAssist

Na meerdere malen te hebben opgezegd per telefoon en ervan uitgaan dat het geregeld is, halen jullie telkens weer het abbonnementsgeld eraf wat ruim 4 a 5x zoveel is geworden in de loop der jaren. Het oude toestel is allang vervangen en we betalen nog steeds voor een overleden toestel !!!!! We gaan nu het laatste bedrag laten storneren en zijn er helemaal klaar mee!!!!!

ProAssist

Mijn man is overleden 1 juni 2009.
toestel is niet meer in gebruik.
Heb vanaf die tijd nog steeds betaald

ProAssist

Toestel niet meer in gebruik

ProAssist

toestel niet meer in gebruik

ProAssist

Telefoon is niet meer in gebruik.

ProAssist

Opzeggen abonnement wegen ontevredenheid.

Mijn toestel Nokia n73 moest om een aantal redenen naar de reparatie. Zoals stof achter het scherm, het weigeren van de 2 toets, kraken in de spieker update software en het joystick niet goed reageerde. Voor de eerste 2 was hij overigens al een keer eerder voor weg geweest en daar ook al 30euro eigen risico voor betaald heb. Toen na 2 weken had ik mijn toestel terug. Nu dus weer naar de reparatie dit keer was ik hem dus 2 maanden kwijt, kreeg wel een niet goed werkende leen toestel. Na 4 weken telefoon kwijt te zijn belde ik met de vraag waar me toestel bleef, meneer hij is test fase. 2 weken gewacht nog maar een keer bellen. Meneer hij is in test fase u moet nog even geduld hebben. Na 1 week, weer bellen kwamen ze er dus achter dat er een fout gemaakt was en hij nog steeds naar de reparatie toe moest. 2 maanden na het weg sturen van me telefoon weer meer eens bellen en eindelijk hij is klaar. EN TOEN KWAM HET meneer dat is dan 30 euro eigen risico. Je begrijpt dat de verbazing wat erg groot. Voor het geen wat ik nu kwijt ben aan verzekering en eigen risico dus 20,85 per 3 maanden x 8 = 166,80 + 60,00 = 226.80 tocht een hoop geld.

Voor ProAssist zijn in totaal 634 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ProAssist opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ProAssist
Meer ProAssist statistieken

ProAssist opzeggen

Binnen 2 minuten ProAssist opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord