ProAssist reviews

  • Totaal aantal reviews van ProAssist: 634 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ProAssist:
    9.0

Deel jouw ProAssist review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ProAssist abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ProAssist

Damn, zoveel mensen zo achterlijk.. Denk eens na zeg!! Natuurlijk loopt je verzekering door! Als je een nieuwe auto neemt moet je die toch ook verzekeren en de ander stoppen?! "Ja maar k neem toch een nieuw abonnement en toestel?" Ja dus?? Je abonnement gaat via KPN, Hi, Vodafone, Telfort, T-Mobile enz enz. Het toestel gaat via de winkel. De verzekering is een DIENST!! die er los bij zit, eigen verantwoordlijkheid die je zelf in de gaten moet houden. Het is IQ van de gemiddelde poster zal waarschijnlijk rond de 65 zijn.

ProAssist

Dames en heren, je dacht toch zeker niet dat het plaatsen van een verzoek hier tot opzeggen ertoe zou leiden dat je abo ook werkelijk opgezegd wordt? Dit wordt niet gelezen door de betreffende verzekeraar.

Het is al eerder gerept, waarnaar ik jullie allen ook naar verwijs. Het is de post volgende post: Gekke Gerritje > 28-10-2009 > 19:30. Het adres klopt dus niet meer en je kunt het per e-mail aan proassist opzeggen. Althans, dat hoop ik. Daar kom ik snel genoeg achter ... ik houd jullie op de hoogte!

ProAssist

ik vind het niet normaal dat jullie 4 jaar lang geld bij mijn er af halen ik zit al 4 jaar niet meer bij jullie dit kunnen jullie niet maken ik wil dat jullie me geld terug geven van die 4 jaar lang bij deze zeg ik het nog een keer op ik heb al een paar keer wat gestuur maar jullie blijven aan de gang ik vind het niet normaal

ProAssist

Hi,dear friend:
let you a exicited place!
www.fendsell.com
www.grownproducts.com
cheap christian louboutin shoes wholesale louis vuitton handbags replica gucci shoes and bags
discount UGG

ProAssist

Verzekering@proassist.nl

ProAssist

Tot mijn verbazing zie ik dus ook dat mijn verzekering nog een jaar door liep. Gelukkig heb ik mijn oude papieren nog kunnen vinden.

Bel met: 0344-636362.

Als je je af wilt melden via de mail, mail to:

verzelering@proassist.nl

meld daarbij je verzekerde gsm nummer, verzekerde toestel, naam, adres en dat je per direct je abbonement wilt opzeggen.

Tegen mij is verteld dat je binnen 3 wk bericht krijgt dat de verzekering is gestopt.


Vriendelijke groet,

*N.. Huizen.

ProAssist

telf. niet meer in bezit en geen telef. meer dus hoef geen verz. meer ook i.v.m. klachten en slechte serv.

ProAssist

ik wil van het abonnement af maar weet niet hoe ik dat moet doen en julie nummer werkt ook niet

ProAssist

Ik wil per direct van proAssist verzekering af maar weet niet hoe!!!

ProAssist

Graag wil ik iedereen een tip geven die zich heeft verzekerd bij pro assist! Doe het nooit meer!
Ik heb een jaar geleden me contract voor me gsm laten verlengen bij me provider en een nieuwe gsm uitgezocht. omdat dit nogal een prijzige telefoon was heb ik deze laten verzekeren bij pro assist. na 1,5 maand was me telefoon uit het niets kapot, vanwege een fabrieksfout. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd betreffende de reparatie van het toestel. Uiteindelijk heeft pro assist maar liefst 5x gekeken naar het toestel, het 'zogenaamd' laten maken en tot heden heb ik mijn toestel nog steeds niet terug en betaal ik me blauw aan mijn abonnement en de verzekeringskosten!
ik heb diverse mailen, zowel per email als dagelijks telefonisch contact gehad met pro assist over deze kwestie, want over terugbellen heeft deze organisatie nog nooit van gehoord en als je belt word je door 1 of andere student abrupt afgebroken omdat ze niets erover af weten.
Nu heb ik eergisteren te horen gekregen dat mijn toestel door het reparatiecentrum is afgekeurd en ik een nieuw toestel mag uitzoeken zodra pro assist het bedrag van de waarde van me telefoon die maar liefst €600,- bedroeg toendertijd gestort krijgt op hun rekening, blijkt dat dit ook weer niet goed is gegaan en ze dit bedrag aan me provider hebben overgemaakt. Hele rompslomp en uitermate slechte service. Ben dus na bijna 1 jaar nog geen stap verder geholpen en wacht nu nog op antwoord... Nadat deze hele kwestie is afgesloten zeg ik uiteraard mijn abonnement op.

Voor ProAssist zijn in totaal 634 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ProAssist opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ProAssist
Meer ProAssist statistieken

ProAssist opzeggen

Binnen 2 minuten ProAssist opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord