Prive reviews

  • Totaal aantal reviews van Prive: 168 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Prive:
    9.4

Deel jouw Prive review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Prive abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Prive

ik kan het niet meer betalen.

Prive

Ik lees hem niet meer . Ik heb geen interesse meer

Prive

Ik lees hem niet meer

Prive

Privé is een leuk blad leest makkelijk weg. Er staan leuke feiten in. Je komt veel te weet over alle sterren.

Prive

overbodig geworden en zeker al meer dan 6 jaar lid geweest.

Prive

IK heb gebeld een dag na dat ik een abonnement getekend had dat ik er van af zie en dat zou per e.mail bevestigd worden, (niet gekeregen) dus nu ik toch een nummer van prive gekregen heb zeg ik toch weer dat ik er van af zie,.

Prive

Op Sail een abonnement afgesloten, maar een dag daarna gebeld dat ik er van af zie en dat kon nog en dat zou doorgeven worden, nu heb ik toch een Prive opgestuurd gekregen dus is het niet goed doorgekomen, ik wil hem terug sturen en geen abonnement meer hebben op Story. hoop dat het goed komt.

Prive

gisteren heb ik al een antwoord gestuurd en n iets op gehoord, als het voor 60€ per jaar nog kan , wil ik het weer voor een jaar voortzetten, daar had ik wel graag een bevestiging van, groeten T. Ruyten.

Prive

Perfecte hulp bij het opzeggen van abonnementen!

Prive

Met het klimmen der jaren en de groeiende schare voor mij onbekende " Bekende Nederlanders en sterren " boeit het magazijn me niet voldoende meer om een abonnement aan te houden.

Voor Prive zijn in totaal 168 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Prive opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Prive
Meer Prive statistieken

Prive opzeggen

Binnen 2 minuten Prive opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord