Statistieken Primeline

  • Totaal aantal reviews van Primeline: 40 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Primeline:

Primeline opzeggingen per regio

Opzeggingen voor Primeline per Nederlandse provincie


Primeline opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor Primeline tussen mannen en vrouwen


Primeline opzeggingen per maand

Opzeggingen voor Primeline voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken juli

Primeline is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie , kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van de meeste opzeggingen van een Primeline abonnement gedaan. De personen die Primeline hebben opgezegd hebben 40 reviews achtergelaten op deze website. Primeline opzeggen ivm overlijden is 1% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die Primeline opzeggen.

Primeline

Ik wil Primeline krediet opzeggen, maar dat kan pas na 60 dagen. Zeggen dat dit wettelijk termijn is, omdat je de laatste incasso nog kunt storneren. Wat een dikke onzin. Ik heb het volledige openstaand saldo voldaan. Waarom zou ik een incasso van nog geen 15 euro willen storneren. Dus nog 60 dagen onnodig langer een BKR registratie.

Primeline

Goed geholpen in de tijd dat het nodig was.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord