Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Wij hebben geen interesse meer om mee te doen met de nationale postcode loterij. De kosten worden te hoog.

Postcode Loterij

ik kan het niet meer betalen alles gaat maar omhoog.ik doe al meer dan 15 jaar maar nooit wat gewonnen

Postcode Loterij

Ik stop er mee, omdat de kosten te hoog
woorden voor ons,

Postcode Loterij

De reden van het opzeggen is al die jaren 1x in het jaar 1bekertje ijs,dat ik moet afhalen bij de dicht bij zijnde videotheek het is schandalig!!!!!!!!!!!!!!En mijn man A.J.V.Opstal doet al vanaf het begin al mee maar heeft ook nooit wat gewonnen dus ook een onmiddelijke opzegging.Wat zijn jullie toch een stelletje oplichters.

Postcode Loterij

Ik doe al jaren mee met de Postcodeloterij, maar ik ben er nu helemaal klaar mee. Ik heb heel sterk het gevoel dat de Postcodeloterij DE GROOTSTE MAFFIA ORGANISATIE van Nederland is en daar kunnen ze in Italië nog wat van leren! Ook heb ik sterk het gevoel dat je NOOIT in de prijzen zult vallen. Het enige moment dat je postcode in de prijzen valt, is wanneer mensen hun lot opzeggen voor die postcode! Dit doen ze om jou en anderen BANG te maken! Bang dat JIJ niet in de prijzen zult vallen en je postcode medespelers wel.

Stel je zelf de vraag, wil je nu nog mee doen met de volgende gedachten:
(A) Ongewenst extra betalen aan loten waar je zeker weet dat je geen toestemming voor (dit geld met name voor mensen die al heel lang meedoen en ECHT geen toestemming hebben gegeven) hebt gegeven!
(B) Ongewenst een verhoging op je loten krijgen?
(C) Je hele leven gechanteerd willen worden omdat je bang bent dat het misschien toch gaat vallen op je postcode?

Mensen, "Winnen doe je alléén", als we met zijn allen die klote Postcodeloterij opzeggen!

Postcode Loterij

Ik ben al jaren lid, en automatisch wordt het steeds verhoogd. Verder worden er bij extra trekkingen ongevraagd extra geld van mijn rekening gehaald. Dat stel ik niet op prijs en is voor mij nu reden tot opzegging.

Postcode Loterij

Wil graag per direct het abbonement opzeggen.
Kan me niet herinneren dat ik dit afgesloten heb.
Vind het te duur
Gr J van den Berg

Postcode Loterij

Hiebij wil ik u mede delen dat ik de postcode loterij per direct opzeg.Ik zou met twee loten mee spelen ieder €8,50 tot mijn verbazing hebben jullie mij 1 keer €19,00 van mijn rekening gehaald en €39,00.Dit is niet de bedoeling wat jullie doen vandaar ik niet meer mee wil spelen.

Postcode Loterij

vanwege vertrek naar het buitenland wil ik graag mijn abbonnement op de postcodeloterij opzeggen.hopende u voldoende te hebben geinformeerd met dit bericht

Postcode Loterij

Beste Mensen,

Ik doe zoals menigen al jaren mee met de postcodeloterij en ook al jaren op de zelfde postcodenummer(s) echter ben ik verhuisd en heb ik dit kenbaar gemaakt aan de postcodeloterij maar wilde mijn oude nummers behouden. ervanuit gaande dat dit was gebeurd heb ik in de tussentijd voor 6 loten betaald!! tot vorige maand zag ik op mijn bankafschrift dat men mijn nieuwe postcode heeft gebruikt voor deelname!!!
ik heb onmiddelijk ingaande per mei'09 mijn deelname opgezegd heb nog wel de dubbele lasten van april betaald.Maar zoals het tij kan keren viel de postcodeKanjer op mijn vorige postcode!!!!waar ik dus in eerste instantie op mee wilde spelen. Ik heb het gevoel zwaar gen...te zijn, kan ik hier niks tegen doen? ik kan namelijk niks bewijzen, tot op heden telefonisch contact gehad.
wie kan mij helpen met dit dillema?
Nu kan ik wel zeggen dat het mij om het principe gaat maar money talks...

Gr.
Jo_1

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord