Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Ik heb mijn abonnement van de postcodeloterij schriftelijk opgezegd begin december 09 (en brief bij ze in de bus gedaan) en toch hebben ze weer in januari een incasso bedrag van mijn rekening afgeboekt. De winkans is ook zeer gering en goede doelen kun je ook anders steunen. Bovendien ga ik verhuizen en doet de oude postcode helemaal niet meer mee.
E.L. van Kaam

Postcode Loterij

ik zeg mijn loten op omdat ik het echt BELACHELIJK vind dat nu gewoon iedereenop MIJN postcode een lot kan kopen n mee kan delen in de hoofdprijs, idioot toch!!! ik doe al mee vanaf het begin en heb dus jarenlang de kas gespekt en dan kan iedereen die 1 keer een lot koopt net zoveel kans maakt....

Postcode Loterij

ik wil al mijn loten opzeggen. Met vriendelijke groeten van Aletta de Langen

Postcode Loterij

Na 20 jaar lid te zijn geweest.
Is het genoeg, met alleen maar de ijskoude
prijsje

Postcode Loterij

Beste J.P > 04-01-2010 > 11:19
Geloof me, de postcode belt je niet om 2 gratis loten te geven. Als ze zó gratis zijn had je ze gewoon thuisgestuurd gekregen. Als je ze aangenomen had was er elke maand gewoon naast je eigen lot(en) weer 2 extra loten afgeschreven. Voor je het weet zit je aan 10 loten vast. Dit gaat heel gluiperig.

Postcode Loterij

Ik zeg mijn lidmaatschap van de postcodeloterij op. Het heeft nl niks meer met mijn postcode te maken als jan en alleman op MIJN postcode een éénmalig lot kunnen kopen. belachelijk. De trouwe leden spekken maandelang de jackpot en iemand die 1 keer een lootje koopt gaat er met de prijs vandoor. Als ik toevallig eens win(wat toch niet gebeurd) en er hebben 20 mensen een los lot gekocht met mijn postcode dan moet ik de prijs dus niet alleen met mijn buren delen maar nog eens met 20 anderen. Wie heeft dit achterlijke concept bedacht??

Postcode Loterij

Beste mensen,

Wat een negativiteit. Afgelopen maand ben ik gebeld door de NPL omdat ik twee gratis loten zou kunnen winnen. Ook ik dacht; 'een lokkertje' daar trap ik mooi niet in. Maar het is echt absurd: de kanjer van 30 miljoen is op mijn postcode gevallen in Eindhoven!! En dat terwijl ik pas geleden een telefoontje heb gehad over die gratis loten en deze toen NIET heb aangenomen! Als ik dit nu wel had gedaan, was ik ruim 8 mil rijker geweest!
Ik snap ieders negativiteit en gezeur, maar ik wil toch even kwijt dat het niet allemaal maar 'lokkertjes' zijn. Als je nooit wint dan begrijp ik dat je hier boos om kunt worden. Maar ik heb in ieder geval spijt dat ik toen niet in ben gegaan op die twee gratis loten!

Postcode Loterij

wij willen stoppen met de postcode loterij
omdat het altijd verkeerd valt
we winnen allee maar ijs en bonnen voor de zwaluwhoeve waarbij het allemaal nog duu is want je moet voor de rest evengoed overal nog voor betallen en je eigen eten bekostigen
we kopen wel een 1/5 lot bij de staats is een stuk goed koper
met vriendlijke groet m.a kleiman

Postcode Loterij

Ik ga ook opzeggen, je wint er nooit wat. Ja 9 bakken Ben en Jerry ijs, lekker goed voor het milieu al die vrieskisten die maar draaiden.
En het lot is verdomme verdubbeld, en de prijzen, ja kanjers, ik woon in een flat dus reken maar uit,
als je in een dorp woont ben je beter af.
Nee die dertig euro die ze nu vangen, die gaat wel naar de staatsloterij, word je ook wel opgelicht maar daar HEB je tenminste zo af en toe een prijsje. En dan nog als toetje, verkopen ze losse loten vor de laatste kanjer, dat was de druppel dus, Tabee postcodeloterij.

Postcode Loterij

Ik ga andere doelen steunen

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord