Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1618 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

word te duur en maken toch geen kans.
doen al vanaf het begin mee.

Postcode Loterij

Wij spelen al jaren en jaren met 3 loten mee maar een prijs, ho maar!
Ik heb het idee dat alleen familieleden en vriendjes bij de postcodeloterij winnen want ik ken echt niemand in mijn grote familie en kennissenkring die ooit meer dan de bekende miniprijsjes hebben gewonnen.

Postcode Loterij

Hier ook zo een, nooit meegedaan, nooit machtiging gegeven. Toch halen ze ineens 20,50 per maand van mijn rekening??? Hoe kan dit?? Dit is pure oplichterij.

Postcode Loterij

ik moet opzegen omdat ik diep in de schulden zit en kan geen enkele ero missen wordt misbruik gemaakt val al die ongevraagde extra trekkingen waar ik geen toestemming voor geef ik wil mij geld terug ik doe niks mee feb en maaart 41.00 adres-hofdijkstraat 28b 6531bw nijmegen.rek617977291.

Postcode Loterij

vrij om altijd op te zeggen

Postcode Loterij

Ben het met de meeste mensen eens dat de postcode loterij helemaal niets oplevers. Of je nu jaar of meerdere jaren meespeeld het maakt geen reet uit. Je wint gewoon noppes, en als je alles goed bekijkt valt de prijs meestal in het westen van het land. dus ook voor ons geldt postcode loterij je kan de pot op. Oja die zogenaamde acties van jullie zijn alleen maar leuk voor de postcode want als ze zoiets doen moet je meestal minimaal 2 loten extra nemen.

Postcode Loterij

Ben de laatste 2 dagen 5 keer opgebeld waarvan een om 2030 uur. Word strondziek van de postcode loterij. nog even zo doorgaan en ik zeg mijn laatste lot ook op. 2keer een ijsje gewonnen in 20 jaar.

Postcode Loterij

na ruim 12 jaar meespelen en in die 12 jaar een ijsje te hebben gewonnen, schandalig,ik win in het casino met € 50,=, € 1.000.000,=, dat is pas winnen,terwijl ik net mijn baan heb verloren,me huis afbetaald en ga nu een cruise maken van 4 maanden de hele wereld over,heerlijk en niet dank zij de postcode-loterij

Postcode Loterij

Abonnement van mijn moeder afgelopen november opgezegd. Wegens ernstige dementie is zij niet meer in staat aan dit soort loterijen deel te nemen. Helaas blijft men bellen en wordt het abonnementsgeld nog steeds afgeschreven. We hopen nu maar dat het geld terecht komt bij de instelling waar zij verblijft. Te triest voor woorden.

Postcode Loterij

in dec. zijn abonnement opgezegd i.v.m. zijn overlijden.
In jan. wordt er vervolgens wel afgeschreven van zijn betaalrekening!!!

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1618 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord