Postcode Loterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Postcode Loterij: 1616 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Postcode Loterij:
    9.0

Deel jouw Postcode Loterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Postcode Loterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Postcode Loterij

Ik wil het opzeggen want ik speel al meer dan twee jaar maar geen prijs gewonnnen en daarom wil ik het ophouden met spelen.

Postcode Loterij

Ik zie al dat het opzeggen van de postcode loterij gaat worden. Bovenstaande manier online werkt niet. Niet raar. Zij willen blijven profiteren van ons geld. Schandalig. Moeten zij minder geld aan televisie programma´s en promotie besteden.

Postcode Loterij

via deze weg wil dit lot op zeggen, we hebben te weinig geld om dit te blijven betalen.

groeten
M Hendrickx

Postcode Loterij

Ik wil geen uitbreiding van het aantal loten

Postcode Loterij

Beste Mensen,
Laatst heeft mijn pa (67j) gebeld om adreswijziging en ivm financiele situatie het automatisch meespelen opgezegd. Zogezegd was het allemaal telefonisch geregeld! (alleen wisten ze niet dat mijn vrouw en ik meeluisterden.
wat denkje! hebben ze de verhuizing alleen doorgevoerd en gewoon de maandelijkse loten doorblijven plukken van de rekening.
Goede doelen? niet als meer dan 60% van de opbrengst afgaat in salarissen en al helemaal niet als't van een oude man moet komen met een slecht economische situatie.

Schijnheilig zootje ist

Postcode Loterij

geachtig postcoderij ik wil mijn abonnement stoppen

Postcode Loterij

was een proef periode

Postcode Loterij

Loten kosten mij te duur.

Postcode Loterij

Ik wil graag de postcode lotrij opzeggen ik ben sinds 2 jaar weduwe en vind het te duur worden nu ik er alleen voor sta vandaar .

Postcode Loterij

Wil mijn gehele abonnement die loopt c.q.lopen opzeggen per direct,dus per 8.1.2012. doe nu mee met 7 loten en niets tot bijna niets gewonnen. Het wordt mij ook te duur. met vriendelijke groet Louise Cederhout

Voor Postcode Loterij zijn in totaal 1616 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Postcode Loterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Postcode Loterij
Meer Postcode Loterij statistieken

Postcode Loterij opzeggen

Binnen 2 minuten Postcode Loterij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord